preloader

.. loading ..

28 marca, 2024 0 Comments

Žreb parov zaključnega turnirja Pokala Slovenije za moške

Danes je v podjetju Trimo v Trebnjem potekal žreb parov zaključnega turnirja Pokala Slovenije za moške, ki se bo prihodnji konec tedna odvijal v Trebnjem.

Ples žogic je določil, da se bosta v prvi tekmi pomerili ekipi RK Trimo Trebnje in RD Koper, v drugi pa ekipi MRK Krka in RK Slovenj Gradec.

Prva tekma bo na sporedu v petek, 5.4.2024 ob 17.30, druga pa istega dne ob 20:00. 

Poraženca obeh tekem se bosta v soboto ob 14.30 borila za tretje mesto, finale pa se bo odigralo ob 17:30.

Preveri, kaj so o razpletu žreba povedali predstavniki vseh štirih ekip:

Uroš Udovič (RK Trimo Trebnje): “Naše misli so trenutno še usmerjene na sobotno tekmo državnega prvenstva v Ormožu, zato o zaključnem turnirju še nismo imeli kaj dosti časa razmišljati. Glede žreba nismo imeli želja, saj se zavedamo, da moramo zmagati obe tekmi ne glede na nasprotnika, če želimo osvojiti pokalno lovoriko.

Jaka Moljk (RD Koper): “Zavedamo se, da lahkih nasprotnikov na zaključnem turnirju ni, saj vsi pridejo maksimalno motivirani in pripravljeni. Od vseh je na papirju ravno RK Trimo Trebnje najtežji nasprotnik, vendar bomo tudi mi poskusili presenetiti in odigrati po najboljših močeh.

Marko Majstorović (MRK Krka): “Želja glede žreba nismo imeli, saj se ne bojimo nobene od ekip. Vsaka tekma nam ne glede na nasprotnika predstavlja le izziv. Naš cilj je osvojena medalja in to bomo poskušali tudi uresničiti. Z žrebom smo zadovoljni, saj lahko glede na zadnje odigrane tekme proti ekipi RK Slovenj Gradec, nekako rečemo, da nam ekipa leži.

Rok Cvetko (RK Slovenj Gradec): “Zaradi slabših izkušenj iz medsebojnih obračunov z ekipo Krke smo si mogoče za nasprotnika bolj želeli kakšno drugo ekipo. Vseeno gre za tekmo, ki nam lahko prinese finale. Veliko bo odvisno od dnevne forme in razpoloženosti vratarjev. Mi bomo dali vse od sebe, da odigramo tako, kot znamo in si prislužimo nastop v finalu turnirja.

Karte za posamezno tekmo bo v predprodaji možno kupiti v gostilni Pri Dedu in na portalu mojekarte.si.

 

Deli :