preloader

.. loading ..

9 septembra, 2021 0 Comments

Za uvod prvoligaške sezone z Gorenjem

Prvo dejanje letošnje prvoligaške sezone prinaša obračun med aktualnim državnim prvakom in podprvakom. Trebanjski levi so odločeni, da popravijo vtis s povratne evropske tekme na Danskem, obenem pa vse misli usmerjajo v državno prvenstvo.

Trebanjski rokometaši so v minuli sezoni zabeležili zgodovinski uspeh in se prvič zavihteli na drugo mesto. Boj za vrh lestvice bo v novi sezoni še atraktivnejši, prvoligaški konkurenci pa se po novem pridružujeta SVIŠ Ivančna Gorica ter Herz Šmartno. Trebanjske leve že za uvod čaka izjemno težko delo, in sicer obračun na domačem parketu proti aktualnemu državnemu prvaku iz Velenja.

Moštvo, ki ga vodi Zoran Jovičič, je v primerjavi z lansko sezono izgubil krožnega napadalca Miho Kavčiča, na levem zunanjem položaju pa se okrepil s povratnikom s posoje, Petrom Šiškom, ki se je lani kalil v prestolnici.

Uroš Zorman, trener RK Trimo Trebnje:
“K nam prihaja aktualni državni prvak iz Velenja, ki velja za izredno močnega tekmeca. Igramo v domači dvorani, pred našimi navijači in verjamem, da nas pred polnimi tribunami čaka praznik rokometa.”

LIGA NLB, 1. KROG:
Petek, 10. septembra, ob 18:00 (Športna dvorana Trebnje):

RK Trimo Trebnje – RK Gorenje Velenje – prenos na TV Sport Klub

Deli :