preloader

.. loading ..

4 maja, 2023 0 Comments

V VELENJE Z LEVJIM SRCEM!

Dragi navijači,
od zadnje navijaške odprave, ko se je v Celje odpravilo 300 podpornikov naših trimovcev, je minilo malo več kot en mesec. Vašega glasnega in strastnega navijanja, ko ste v nekaj trenutkih tudi preglasili domačo publiko, ne bomo nikoli pozabili. Naši fantje se trenutno nahajajo na 2. mestu na lestvici Lige NLB, pred njimi pa so še 3 pomembne tekme. Naslednjo in hkrati tudi najpomembnejšo bodo trimovci odigrali v Velenju proti rokometašem Gorenja. Zato bodo naši levi ponovno potrebovali vašo pomoč. Prav v ta namen smo se odločili, da ponovno organiziramo odpravo levjesrčnih navijačev.

Ob tej priložnosti vam ponujamo ugoden paket, vreden 10 €, ki vključuje prevoz v Velenje in vstopnico za ogled tekme med domačimi osami in našimi levi.

V želji, da svoje vzornike s tribun podprejo tudi naši mladi rokometaši, smo za njih pripravili navijaški paket v vrednosti 5 €, ki prav tako vključuje prevoz v Velenje in vstopnico za ogled tekme.

Tekma se bo v Šaleški dolini pričela v nedeljo, 14. 5., ob 20h, zato se bomo v Velenje izpred dvorane OŠ Trebnje odpravili ob 17h.

Za vse dodatne informacije smo dosegljivi preko našega e-maila: info@rktrimotrebnje.si in na telefonskih številkah 041 862 459 (Blaž) in 040 858 623 (Miha).

Pridruži se nam na novi navijaški odpravi in podpri naše leve do nove zmage.

 

Deli :