preloader

.. loading ..

17 oktobra, 2020 0 Comments

Visoka zmaga SDB pred jesenskimi počitnicami

V telovadnici OŠ Trebnje je bila dopoldne odigrana tekma 6. kroga v skupini CENTER II, kjer je ekipa starejših dečkov B, ki jo vodi trener Marko Radelj, gostila ekipo Rokometnega kluba Črnomelj. Trebanjci so z rezultatom 31:13 (17:7) premagali Belokranjce, ki so se morali sprijazniti s tretjim porazom v sezoni.

Za Trimo so igrali: Kravcar, Jarc 3, Lovše 2, Mavec 2, Kaplan 1, Redek 4, Simončič 1, Krištof 2, Krevs 1, Kanc 12, Ratajc 3, Marn.

Mladi levi so vlogo favorita povsem opravičili, saj so v tekmo vstopili samozavestni in z veliko željo po zmagi, kar se jim je na koncu tudi obrestovalo. V prvem polčasu so si z ostrim tempom igre zagotovili deset golov prednosti, kar je bilo dovolj za mirnejše nadaljevanje tekme, ki so jo s prednostjo osemnajstih golov suvereno dobili. » Tekmo smo začeli nekoliko zaspano, potem pa se le zbrali in zanesljivo zmagali«,  po tekmi navdušenja nad dobro predstavo in novim parom točk ni skrival kapetan Gašper Kanc.

Za ekipo SDB je polovica tekem v skupini CENTER II; vknjižili so pet zmag in poraz, pred nadaljevanjem tekmovanja, ki se po treh tednih premora začenja v gosteh v Krškem, pa so izbranci trenerja Marka Radlja na vrhu prvenstvene lestvice.

 

 

Deli :