Novice

VIDEO: Trebanjski levi po zmago!

Foto: Dominik Pekeč/RK Trimo Trebnje

Danes je potekala novinarska konferenca pred jutrišnjo tekmo skupinskega dela EHF Lige z Eurofarmom Pelisterjem, kjer so trener Uroš Zorman, levičar Gal Cirar ter krožni napadalec David Didovič, predstavili pričakovanja pred začetkom srečanja.

Uroš Zorman, trener RK Trimo Trebnje:
“Priprave potekajo povsem običajno. Vsakega nasprotnika spoštujemo, nikogar se ne bojimo. Eurofarm Pelister je dobra ekipa, ki se je pred sezono okrepila z nekaj kakovostnimi igralci. Moramo odigrati čvrsto v obrambi in v napadu izgubiti čim manj žog ter prihajati do lahkih zadetkov. Prav tako bosta ključna vratarja, a jaz verjamem, da lahko ponovimo uspeh z gostovanja na Madžarskem. Zagotovo gremo na zmago!”

Gal Cirar, igralec RK Trimo Trebnje:
“Eurofarm Pelister je bil sedaj na zelo dolgi poti v Ljubljani, kar ne vpliva dobro na samo tekmo. Med našimi prednosti so predvsem mladost, borbena in hitra igra. Sigurno nas bo trener čim bolje pripravil na obračun, hkrati pa bomo izkoristili vsako njihovo pomanjkljivost ter poskušali dobiti srečanje.”

David Didovič, igralec RK Trimo Trebnje:
“Vsaka evropska tekma bo zelo zahtevna. Vemo, da so Makedonci bolj izkušeni, a verjamem, da z borbo in željo lahko iztržimo pozitiven rezultat.”

OGLED CELOTNE NOVINARSKE KONFERENCE: