Novice

Veljko Stanojević, dobrodošel v RK Trimo Trebnje!

Po Gašperju Horvatu in Stašu Jovičiču-Slatinku je mladi srbski levičar Veljko Stanojević tretja okrepitev trebanjskega prvoligaša za prihodnjo sezono. Dres trebanjskih levov bo nosil vsaj do konca sezone 2023/2024. Dobrodošel!

Veljko Stanojević bo prihodnjo sezono branil barve trebanjskega Trima, v Slovenijo pa prihaja iz vrst četrtouvrščene zasedbe letošnjega srbskega prvenstva, Železničarja iz Niša. Perspektivni dvajsetletni levoroki igralec, ki lahko zaigra tako na desnem zunanjem, kot krilnem položaju, je celotno dosedanjo igralsko pot preživel v Nišu. Ima izkušnje iz SEHA lige, obenem pa je redno sodeloval v mladih srbskih reprezentancah.

Veljko Stanojević je s klubom sklenil triletno pogodbo, v prihodnji sezoni pa bo tvoril desni zunanji položaj, skupaj z rojakom Mihajlom Radojkovićem.

Veljko Stanojević, nova okrepitev RK Trimo Trebnje:
»Vesel sem, da imam možnost nadaljevati igralsko pot v Sloveniji. Trimo Trebnje je velik klub, z dobro rokometno šolo in ambicijami. V veselje mi bo sodelovati s trenerjem Urošem Zormanom, od katerega se lahko veliko naučim. Dal bom vse od sebe, da izpolnim klubska pričakovanja.«

OSNOVNI PODATKI:
IME IN PRIIMEK: Veljko Stanojević
POZICIJA: Desni zunanji/desno krilo
DATUM ROJSTVA: 24. 11. 2000
VIŠINA/TEŽA: 195 cm/92 kg
DRŽAVLJANSTVO: Srbija
DOSEDANJI KLUBI: RK Železničar Niš (-2021), RK Trimo Trebnje (2021-).

Veljko, dobrodošel v RK Trimo Trebnje!