preloader

.. loading ..

21 junija, 2023 0 Comments

V Trebnjem v novi sezoni tudi Herceg in Bulzamini

RK Trimo Trebnje bo v prihodnji sezoni lahko računal še na dva talentirana rokometaša. Uprava kluba je k sodelovanju povabila mladega 19-letnega hrvaškega vratarja Tina Hercega in italijanskega reprezentanta Davideja Bulzaminija, ki igra na položaju levega zunanjega.

Trebanjski levi bodo v naslednjo sezono vstopili še z dvema novima rokometašema, ki sta prisegla zvestobo našemu klubu. Od prvega treninga dalje bomo lahko v majicah levjesrčnega kluba spremljali Tina Hercega in Davideja Bulzaminija.

Barve RK Trimo Trebnje bo 4 leta branil perspektivni hrvaški vratar Tin Herceg. FOTO: RK Trimo Trebnje

Da je naš klub znan po dobrem delu z mladimi rokometaši, govorijo številni odlični rezultati na področju mlajših selekcij in veliko število rokometnih zvezdnikov, ki so svoje prve rokometne korake naredili prav v Trebnjem. To je prepoznal tudi hrvaški mladenič Herceg, ki bo v naslednji sezoni poskušal preprečiti nasprotnikom, da žogo pospravijo v našo mrežo.

Tin je se je z rokometom prvič spoznal v domačem GRK Varaždin, za katerega je nastopal vse do konca letošnje sezone. Gre za odličnega mladega vratarja, ki je s svojim delom in talentom dokaj hitro prestopil v člansko kategorijo varaždinskega rokometnega kluba, za svoje odlične nastope v hrvaški Premijer ligi pa je bil nagrajen tudi z vpoklicom v kadetsko reprezentanco naših južnih sosedov, s katero je na lanskem evropskem prvenstvu za kadete dosegel odlično 5. mesto.

S talentiranim hrvaškim vratarjem je RK Trimo Trebnje podpisal 4-letno sodelovanje.

Na položaju levega zunanjega bomo poleg Gregorja Potočnika spremljali tudi italijanskega reprezentanta Davideja Bulzaminija. FOTO: FIGH

Na položaju levega zunanjega pa bo naš klub močnejši s prihodom italijanskega reprezentanta Davideja Bulzaminija.

Bolonjčan, ki se je z rokometno žogo spoznal pri domačem A. S. D. Romagna, je nazadnje igral pri italijanskemu SSV Brixen, s katerim je nastopal v evropskem pokalu. Pred tem pa branil tudi barve španske Cuence, drugoligaša Cavigal Nice Handball ter tretjeligaša St Marcel Vernon iz Francije. Davide Bulzamini je z našim klubom podpisal 3-letno pogodbo.

Tin in Davide, dobrodošla!

Deli :