preloader

.. loading ..

22 novembra, 2020 0 Comments

V Tivoli prihajajo danski podprvaki

Trebanjski levi bodo v torek, 24. novembra odigrali prvo domačo tekmo skupinskega dela EHF Lige. V Halo Tivoli prihaja danski podprvak GOG, čigar želijo Trebanjci s podobno predstavo proti Tatabanyi presenetiti.

Foto: Dominik Pekeč/RK Trimo Trebnje

Trebanjska zasedba je po odigranih enajstih tekmah v tej sezoni, še vedno brez poraza. V soboto je ugnala LL Grosist Slovan, prejšnji torek pa prišla do prve zmage v skupinskem delu EHF Lige proti Grundfos Tatabanyi. Tokrat je na sporedu prva domača tekma v skupinskem delu drugega najkakovostnejšega evropskega tekmovanja, in sicer z dansko ekipo GOG Gudme.

Danci so imeli pred dnevi dva pozitivna testa v ekipi, a vseeno prihajajo v Slovenijo, in sicer na dan tekme okoli 16. ure, s čarterskim letalom. Po koncu srečanja jih čaka še povratni let v domovino. Obračun bo zaradi EHF pravil odigran v ljubljanski Hali Tivoli. Več o pričakovanjih in ciljih pred torkovo tekmo, bo možno izvedeti na ponedeljkovi novinarski konferenci ob 12.00, s prenosom na Facebook strani RK Trimo Trebnje. Gosta novinarske konference bosta kapetan ekipe Uroš Udovič ter pomočnik trenerja Marko Mežnaršič.

Uroš Zorman, trener RK Trimo Trebnje:
“Danci imajo v svojih vrstah kar nekaj odličnih posameznikov. Obračun bo zelo zahteven, a verjamem, da s pravo igro lahko pariramo danskemu podprvaku.”

Srečanje med RK Trimo Trebnje in GOG Gudme se v torek, 24. novembra, v ljubljanski Hali Tivoli prične ob 18.45, s prenosom na TV Arena Sport 1.

EHF LIGA, 4. KROG (SKUPINA D):
Torek, 24. novembra, ob 18.45 (Hala Tivoli, Ljubljana):

RK Trimo Trebnje – GOG Gjudme

NOVINARSKA KONFERENCA PRED TEKMO Z GOG GUDME:

https://www.facebook.com/rktrimotrebnje/posts/4258768584139791

Deli :