preloader

.. loading ..

7 oktobra, 2022 0 Comments

V petek proti suhorobarjem

Rokometaši trebanjskega Trima že odštevajo minute do nove domače tekme. Tokrat bodo v dvorani OŠ Trebnje v 5. krogu NLB lige gostili RD Riko Ribnica. 

Fantje so na minulem sosedskem derbiju proti RK Sviš Ivančna Gorica prikazali pravo levjesrčno igro.

Fantje so sezono začeli odlično. Po štirih krogih še vedno ostajajo neporaženi, prav zaradi tega pa zasedajo sam vrh lestvice državnega prvenstva. V minulem  krogu so odlično tekmo odigrali na sosedskem derbiju v Ivančni Gorici, kjer so domačo ekipo RK Sviš premagali z rezultatom 18:33, zdaj pa jih v novem krogu tekmovanja v domači dvorani čaka ekipa RD Riko Ribnica.

Prav tako lahko s pozitivnimi besedami opišemo začetek novega tekmovalnega leta za gostujočo ekipo. Po porazu v prvem krogu proti RK Gorenje Velenje so se suhorobarji hitro pobrali in v preostalih 3 krogih uspeli nadigrati svoje nasprotnike. To je v njihov žep prineslo 6 točk, kar jih je poneslo do visokega 3. mesta na lestvici NLB lige.

Ribničani se bodo po nove točke odpravili v Trebnje, kjer pa jih čaka naša zasedba, ki gostom ne bo dovolila presenečenja na domačih tleh. Trebanjci se še kako zavedajo, kakšno vlogo nosijo v letošnjem letu državnega prvenstva, kar so celotni slovenski rokometni javnosti prikazali tudi s svojo igro. Varovanci Uroša Zormana po 4 krogih veljajo za najboljšo ekipo v obrambnih in napadalnih segmentih, saj v povprečju na tekmo prejemajo manj kot 23 zadetkov, v napadu pa nasprotniku gol napolnijo z nekaj več kot 33 zadetki.

Upamo, da bodo levjesrčni rokometaši tako igro uspeli prikazati tudi na domačih tleh proti že omenjenemu nasprotniku. Obračun med ekipama se bo začel ob 18. uri, zato vse trebanjske navijače vabimo, da se v čim večjem številu udeležite tekme in pokažete, da tudi v vas bije levjesrčno srce. Če pa ste kakorkoli zasedeni, ne skrbite, prenos tekme si boste lahko ogledali na televizijskem kanalu Sport klub 1.

Deli :