preloader

.. loading ..

7 januarja, 2020 0 Comments

V novo leto 2020 optimistično

Članska zasedba trebanjskega Trima je v ponedeljek popoldne pričela s treningi v novem koledarskem letu in __dan zaključila v družbi uprave kluba, strokovne ekipe in ostalih trenerjev na tradicionalni novoletni večerji.

V gostišču Opara je zbrane nagovoril predsednik kluba Anton Janc, ki v tej vlogi deluje že več kot 15 let, in si kot ostali člani vodstva v 2020 želi uspehov in predvsem zdravja.

Članska ekipa bo drugo polovico sezone začela v petek, 31. januarja pred domačo publiko proti Dobovi. Tekom pripravljalnega obdobja jo čakajo še tri ali štiri prijateljske tekme. Prva bo na sporedu prihodnjo sredo, ko ob 18.30 na Dolenjskem gostujejo celjski rokometaši. Dva dneva kasneje se bo trenerski štab naknadno odločil za morebitno prijateljsko tekmo. V sredo, 22. januarja se bodo izbranci Ivana Vajdla odpravili v Ivančno Gorico, v petek, 24. januarja pa gostovali na Koroškem pri Slovenj Gradcu.

V obdobju do prvih tekem bo ekipa trenirala tudi dopoldne pod vodstvom kondicijskega trenerja Marka Tomiča s ciljem na povezanost ekipe in uspešne rezultate.

»Drugi del sezone smo začeli uspešno na klubski večerji. Opravili smo testiranje, fantje pa so na treninge prišli dobro pripravljeni. Manjkali sta reprezentanta Lan Grbič in Dino Hamidović ter tujca Dean Šešić in Aleksandar Tomić, ki smo jima zaradi pravoslavnih praznikov namenili nekaj več prostih dni. Zagotovo je, da za dobro pripravo ni obilo časa, vendar bomo to obdobje maksimalno izkoristili,« pred nadaljevanjem sezone pravi glavni trener Ivan Vajdl.

SEZNAM PRIPRAVLJALNIH TEKEM:
Sreda, 15. januarja, ob 18.30:
RK Trimo Trebnje – RK Celje Pivovarna Laško
Petek, 17. januarja: Trening ali tekma
Sreda, 22. januarja: RK SVIŠ Ivančna Gorica – RK Trimo Trebnje
Petek, 24. januarja: RK Slovenj Gradec – RK Trimo Trebnje

Deli :