Novice

Uroš Udovič v Trebnjem do 2022

Vodstvo kluba se je dogovorilo s kapetanom trebanjskega kluba za podaljšanje pogodbe do konca sezone 2021/2022. Udovič bo torej v prihodnji sezoni še naprej vložil pomemben del v ekipo.

Uroš Udovič je prve rokometne korake naredil pri domačem Trimu, potem ko je v klubu pričel igrati za ekipo mlajših dečkov B in se vse do članske ekipe vzgajal pod taktirko Alojza in Marka Radlja ter Marka Mežnaršiča. V članski ekipi ga je sprva vodil Ivan Vajdl, nato Roman Šavrič, lansko sezono Benjamin Teraš, letos pa se je kot desna roka Vajdla znašel v kapetanski vlogi.

S prevzemom kapetanskega traku je primoran prevzeti še nekaj drugih odgovornosti, a novih izzivov se nikoli ne boji. Izkušeni rokometaš je del članske ekipe že osem sezon, z vodstvom pa se je dogovoril za podaljšanje sodelovanje do konca sezone 2021/2022.

Uroš Udovič, kapetan RK Trimo Trebnje:
»Vesel sem, da smo se s klubom uspeli dogovoriti za dvoletno sodelovanje. Ambicije kluba, ki iz leta v leto rastejo, so mi všeč in verjamem, da bomo skupaj s soigralci dosegli cilje ter zadovoljili naše navijače. Se vidimo v prihodnji sezoni!«

OSNOVNI PODATKI:
IME IN PRIIMEK:
Uroš Udovič
DATUM ROJSTVA: 20.6.1994
VIŠINA/TEŽA: 183 cm/84 kg
DOSEDANJI KLUBI: RK Trimo Trebnje (2004-?)