preloader

.. loading ..

30 maja, 2023 0 Comments

Trimovci sezono zaključili z zmago

 

Zadnji ligaški obračun na Kodeljevem se je končal z zmago papirnatih favoritov iz Trebnjega. Ti so temelje za zmago postavili v končnici drugega polčasa, nato pa zanesljivo držali prednost štirih do osmih golov.

Marko Kotar je na Kodeljevem mrežo zatresel 2-krat. FOTO: Gašper Ogrinc

Trimovci so težko sezono 2022/23 v Ligi NLB na Kodeljevem zaključili z zmago nad RD LL Grosist Slovan z 32:39. V prvem polčasu smo spremljali napet obračun, dokler trimovci niso prevzeli pobude in do konca 30. minute prišli do vodstva s 5 goli (18:23).

V drugem delu pa se je levjesrčni ekipi odprlo. Nasprotniku so pobegnili na +7 in vodstvo z enako razliko uspeli zadržati do konca tekme. Tako so trimovci prišli do zadnje zmage v tej sezoni z rezultatom 32:39.

RK Trimo Trebnje: A. Čudić (8 obramb), M. Grčo (2 obrambi), J. Redek, F. Glavaš, M. Ćorsović (1), M. A. Pipp (1), L. Grbić (1), M. Kotar (2), D. Didovič (3), K. Krešić (4), S. Slatinek-Jovičić (4), V. Miklavec (6), G. Horvat (6), J. Jurečič (11)

Strokovni štab: U. Zorman (glavni trener), M. Mežnaršič (pomočnik glavnega trenerja), R. Ristanović (vodja moštva), R. Slobodnik (fizioterapevt)

Deli :