preloader

.. loading ..

8 aprila, 2022 0 Comments

Trebanjski levi z odliko proti Ljubljančanom

Trebanjski rokometaši so na zadnji tekmi pred aprilskim reprezentančnim premorom uspešno opravili svoje delo ter RD LL Grosist Slovan v 21. krogu Lige NLB premagali z rezultatom 35:23 (19:13).

Trebanjski rokometaši so vstopili v mesec april. Na uvodu so gostovali na Hardeku pri Jeruzalemu iz Ormoža in zabeležili prvi letošnji prvoligaški poraz, danes pa je v Trebnjem tik pred reprezentančnim premorom gostoval RD LL Grosist Slovan. Druga polovica meseca bo rezervirana za dve ključni tekmi v boju za vrh Lige NLB, in sicer gostovanje v Ribnici ter obračun s Celjani na domačem parketu.

Uspešna predstava vseh 60 minut

Trebanjski levi so danes pokazali zares pravi obraz. V tekmo so krenili odločeni, da popravijo vtis z minulega poraza na Hardeku in nalogo tudi izpolnili. LL Grosist Slovan je bil danes nemočen, v prvem polčas si je četa Uroša Zormana priigrala ugodno prednost in ob odmoru vodila z 19:13. Tudi v drugem delu srečanje je domača ekipa uspešno diktirala tempo igre ter prednost rahlo stopnjevala. Na koncu je na semaforju kazalo 35:23 za trebanjske leve.

Uroš Zorman, trener RK Trimo Trebnje:
“Danes smo pokazali pravi obraz vseh šestdeset minut. Čestitke fantom za novi dve točki, zdaj pa je pred nami začetek priprave na dve pomembni tekmi – proti Riku Ribnici in Celju Pivovarni Laško.”

Aleksa Tufegdžić, igralec RD LL Grosist Slovan:
“Naredili smo preveč napak. V uvodnih petnajstih minutah so si domačini priigrali visoko prednost in jo ohranjali vse do konca tekme. Čestitke Trebanjcem za zmago in vso srečo v nadaljevanju sezone, mi pa moramo še ogromno delati, da zmanjšamo število napak.”

LIGA NLB, 21. KROG:
Petek, 8. aprila, ob 19:00 (Športna dvorana Trebnje):
RK Trimo Trebnje –
RD LL Grosist Slovan 35:23 (19:13)
RK Trimo Trebnje: Ristanović 11 obramb, Čudič 1 obramba; Jovičič 5, Višček 1, Horvat 5, Didovič 1, Stanojević 3, Radojković 5, Kotar, Lazarevski, Potočnik 3, Udovič, Cirar, Miklavec 1, Glavaš 9 (2), Florjančič, Ćorsović 2; Trener: Uroš Zorman.
RD LL Grosist Slovan: 
Grudnik 3 obrambe, Selakovič 1 obramba; Čaušević 1, Soršak 1, Serdinšek-Ekart 2, Jakše 1, Gabrieri 2, Tufegdžić 7 (1), Topolovec, Lipovac, Perić, Lešek 3, Stopar, Pirnat 1, Yankovskyy 4, Sankovič 1; Trener: Aleš Repina.
IGRALEC TEKME: Filip Glavaš (RK Trimo Trebnje) – 9 zadetkov
SPONZORJA TEKME:
Trgovina Darka in Pri Dedu

Deli :