preloader

.. loading ..

2 junija, 2021 0 Comments

Trebanjski levi športna ekipa leta 2021

V soboto, na dan slavja zgodovinskega naslova državnega podprvaka, je v športnem parku Trebnje potekala razglasitev najboljših športnih posameznikov minulega leta v občinah Trebnje in Mirna. Dveh priznanj se je razveselil tudi trebanjski klub.

Moštvo Uroša Zormana se je s tekmo proti Dobovi dokončno poslovilo od domače publike. Moštvo je za naslov državnega podprvaka, ki velja za največji uspeh v klubski zgodovini, trdo garalo skozi celotno sezono.

Potrebno je bilo ogromno odrekanja, zmagovalne miselnosti in opravljenih napornih treningov. Vsi fantje so verjeli v uspeh, v soboto pa zmagovalno sezono kronali tudi s priznanjem za najboljšo športno ekipo leta 2020.

Naziv za športnega delavca je prejel podpredsednik kluba in direktor klubskega pokrovitelja Alva, Jure Višček.

Anton Janc, predsednik RK Trimo Trebnje:
“Zelo sem ponosen na prejeto nagrado, ki so jo s skupnim odličnim delom dosegli vsi aktivni člani kluba. Naše delo je očitno prepoznala tudi okolica in nam dala dodatno motivacijo, da gremo še dlje in še višje. Verjamem, da bomo v sodelovanju z lokalno skupnostjo, sponzorji, navijači in starši mladih nadobudnih rokometašev v prihodnje dvignili delovanje kluba na še višji nivo. Želimo si, da si bodo evropski klubi zapomnili obiski v Trebnjem. #LevjeSrce.”

Čestitke!

Deli :