preloader

.. loading ..

26 avgusta, 2021 0 Comments

Trebanjski levi pripravljeni na spektakel z Danci

Jutri se v trebanjski športni dvorani ob 18. uri obeta spektakularen uvod v novo tekmovalno sezono. Aktualni državni prvaki bodo odigrali prvo tekmo 1. kroga kvalifikacij za EHF Ligo, nasproti pa jim bo stala kakovostna zasedba danskega TTH Holstebra. 

Nova, prenovljena in ambiciozna zasedba trebanjskih levov bo v novi sezoni želela storiti še korak višje. Pred Zormanovo četo je zagotovo težka naloga, a verjame, da lahko cilj uresniči s pomočjo najzvestejših navijačev. V petek, 27. avgusta, ob 18. uri, v trebanjski športni dvorani gostuje danski TTH Holstebro.

Slednji je v minuli sezoni osvojil četrto mesto v domačem prvenstvu, največja okrepitev letošnjega prestopnega roka pa je nekdanji zvezdnik madžarskega Veszprem in 214 centimetrov visoki, Nikolaj Markussen. Cena vstopnic bo znaša 10€, kupiti pa jih bo mogoče od 16:30 dalje.

Uroš Zorman, trener RK Trimo Trebnje:
“Čaka nas izjemno težka naloga, saj smo dobili najtežjega možnega tekmeca na papirju. Kljub temu se morajo tudi Danci zavedati, da prihajajo na zahteven teren, zato bomo storili vse, da sezono odpremo z zmago, na krilih podpore navijačev, ki bo še kako pomembna.”

Staš Jovičič-Slatinek, rokometaš RK Trimo Trebnje:
“Pred nami je zahteven obračun, saj vsi vemo, kako dober rokomet igrajo Danci. Kljub temu bomo v tekmo krenili maksimalno osredotočeno in upali na pozitiven rezultat.”

VIDEO IZJAVA STAŠA JOVIČIČA PRED TEKMO – KLIK TUKAJ

Srečanje med trebanjskimi levi in Danci se v petek, 27. avgusta prične ob 18:00, s prenosom na Facebooku.

EHF LIGA, 1. KROG KVALIFIKACIJ:
PRVA TEKMA:
Petek, 27. avgusta, ob 18:00 (Športna dvorana Trebnje):
RK Trimo Trebnje – TTH Holstebro

POVRATNA TEKMA:
Nedelja, 5. septembra, ob 18:00 (Holstebro, Danska):
TTH Holstebro – RK Trimo Trebnje

Deli :