preloader

.. loading ..

7 januarja, 2021 0 Comments

Trebanjski levi optimistično v 2021

Zasedba trebanjskega Trima je v 21-članski zasedbi, vključno s strokovnim štabom, pričela s pripravami na drugo polovico sezone. Na uvodnem treningu ni bilo nekaterih reprezentantov, hkrati se bo v petek priključil še srbski vratar Aleksandar Tomić.

Zbrane je na prvem treningu v novem koledarskem letu nagovoril pomočnik trenerja Marko Mežnaršič, ki bo zaradi reprezentančne odsotnosti Uroša Zormana, prevzel dirigentsko palico tekom januarskih priprav.

Prav tako so na uvodu manjkali turški reprezentant Ozgur Sarak, član bosanske izbrane vrste Dino Hamidović, slovenski reprezentanti – Rudi Slobodnik, Tim Butkovec in Darko Cingesar ter srbski vratar Aleksandar Tomić, ki se bo ekipi priključil v petek popoldne.

Pripravljalnih tekem v januarju ni načrtovanih, je pa ekipa že z mislimi proti februarskemu napornemu ritmu, kjer je predvidenih okoli 8 ali 9 tekem. Trenažnemu procesu bo začasno priključen tudi Amadej Jerlah, ki zaradi prekinitve tekmovanj v 1. B DRL (posoja v Ivančni Gorici) ne more igrati. Levi bodo ta mesec trenirali tudi dvakrat dnevno, in sicer v dopoldanskih urah nabirali kondicijo ter moč.

Marko Mežnaršič, pomočnik trenerja RK Trimo Trebnje:
»Treningi bodo kljub odsotnosti Zormana potekali nemoteno. Uroš se bo posvetil reprezentanci, kar je za klub velika čast. Verjamem, da so fantje profesionalci in vedo, zakaj so v našem klubu. Zavedajo se njihovih nalog, hkrati pa se veselim prihajajočega ritma, namenjenega odpravljanju pomanjkljivosti iz decembrskih tekem in izboljšanju igre posameznika.

Leon Rašo, igralec RK Trimo Trebnje:
»Lepo je bilo videti vse fante po dolgem času. Lahko smo se pogovorili o prihajajočem ciklu treningov v tem mesecu. Čaka nas veliko dela za pripravo na nadaljevanje sezone.«

Deli :