preloader

.. loading ..

13 aprila, 2024 0 Comments

Trebanjci doma do novih dveh točk

Rokometaši RK Trimo Trebnje so si doma proti ekipi iz Škofljice prislužili novi točki. Zmagali so z rezultatom 27:21.

Domače rokometaše je na včerajšnji tekmi zastopala precej oslabljena ekipa. Zaradi poškodb oziroma kazni so manjkali Alen Skledar, Vid Miklavec, Krešimir Krešić, Miodrag Corsović in Darko Cingesar.  Rokometaši ŠRD Škofljica so bolje otvorili tekmo in z golom Matica Pangerca v drugi minuti povedli z 0:1. To je bilo tudi edino vodstvo gostujoče ekipe. Trebanjci so z zadetkom Lana Grbiča izenačili na 1:1, polčas pa zaključili s prednostjo treh golov (12:9).

V prvi polovici drugega polčasa so nam igralci gostujoče ekipe ves čas sledili z največ tremi zadetki zaostanka. Po 44. minuti pa so domači levi povedli s 4 goli razlike. Po zaslugi domačega vratarja Tina Hercega, ki je v zadnji četrtini tekme nekajkrat uspešno branil domačo mrežo, ter z uspešno izvedenimi akcijami v napadu, smo tekmo zaključili s šestimi zadetki prednosti (27:21).

Pri domači ekipi je bil z 10 zadetki najuspešnejši Jan Jurečič, petkrat je mrežo gola zatresel Marko Kotar. Aleksander Smolič, ki je sicer član mladinske ekipe Trima, je včeraj dosegel svoj prvi zadetek za člansko ekipo trebanjskih levov. Pri Škofljici je Matic Pangerc do 40. minute, ko mu je bil zaradi grobega prekrška dosojen rdeči karton,  dosegel 5 zadetkov. Naziv igralca tekme si je prislužil domači vratar Tin Herceg.

Naslednji konec tedna čaka varovance Uroša Zormana še ena tekma na domačem parketu, kjer se bodo pomerili z ekipo RD Koper.

 

Deli :