Novice

Trebanjci dobili tekmece za skupinski del EHF lige

Rokometaši trebanjskega Trima so danes na žrebu skupinskega dela EHF lige prejeli tekmece, s katerimi se bodo pomerili na desetih evropskih obračunih, ki bodo trajali vse do začetka meseca marca 2021. Ples kroglic je določil, da trebanjske leve v skupini D čaka celo nemški velikan Rhein-Neckar Lowen.

Spomini s torkovega obračuna izjemne atmosfere so precej sveži. Trebanjci so namreč z borbeno predstavo premagali madžarski Balatonfuredi KSE ter se z izjemno pomembno zmago prebili v skupinski del EHF lige, ki velja za enega izmed največjih uspehov v zgodovini kluba. Tako bo na voljo ogled desetih novih izjemnih evropskih spektaklov.

Današnji žreb drugega najkakovostnejšega evropskega tekmovanja je trebanjskim levom prinesel skupino D, v družbi Tatabanye, Kadettna, Eurofarm Rabotnika, Rhein Neckar-Lowena ter danskega Goga.

Uroš Zorman, trener RK Trimo Trebnje:
»Žreb nam je prinesel zelo atraktivno skupino, kjer se nahaja tudi nemški velikan Rhein-Neckar Lowen. Po uvrstitvi v skupinski del EHF lige, želimo tudi tukaj nizati dobre predstave, a naša prioriteta je seveda domače prvenstvo, kjer si ne smemo privoščiti spodrsljajev.«

SKUPINSKI DEL EHF LIGE (SKUPINA D): GRUNDFOS TATABANYA (MAD), KADETTEN (ŠVI), EUROFARM PELISTER (MKD), RHEIN-NECKAR LOWEN (NEM), GOG (DAN), RK TRIMO TREBNJE (SLO).