preloader

.. loading ..

27 februarja, 2021 0 Comments

Trebanjci brez odigrane tekme do poraza

Trebanjski levi so po dveh porazih proti danskemu GOG-u tudi dokončno ostali brez možnosti za preboj v izločilne boje EHF Lige. Moštvo bi poleg torkovega obračuna moralo odigrati še zaostalo srečanje 2. kola proti švicarskemu Kadettnu, a je vodstvo tekmovanja dodelilo zmago Švicarjem z rezultatom 0:10.

Trebanjce je pred nekaj dnevi v Areni Stožice čakal dvojček obračunov z danskim podprvakom GOG-om. Slednji je dobil prvo tekmo, po izjemno dramatični končnici (32:31), v drugo pa je izbrancem Uroša Zormana znova zmanjkalo kanček energije, tako da so se možnosti o uvrstitvi v drugi del drugega najkakovostnejšega evropskega tekmovanja razblinile.

Moštvo bi poleg torkove tekme s Tatabanyo, moralo odigrati še zaostalo tekmo 2. kroga EHF Lige proti Kadettnu iz Schaffhausna, ki je oktobra odpadla zaradi okužbe s koronavirusom v trebanjskem taboru. Zdaj je na klubski naslov prispelo pismo iz EHF-a, da je vodstvo tekmovanja zmago dodelilo Švicarjem z izidom 0:10.

Ekipa kljub temu že optimistično spogleduje proti prihajajočemu tednu. V torek je ob 18.45 v Hali Tivoli na sporedu srečanje s Grundfos Tatabanyo, v soboto pa sledi še izjemno pomembno gostovanje v velenjski Rdeči dvorani.

Deli :