preloader

.. loading ..

9 maja, 2023 0 Comments

Starejši dečki A z vozovnico za Final4!

V ponedeljek so se rokometaši selekcije starejših dečkov A RK Trimo Trebnje in ŠRD Škofljica pomerili v napetem obračunu, ki pa se je za trebanjske rokometaše končal zelo uspešno. Poleg zmage nad gostitelji (27:30) so si mladi levi zagotovili tudi nastope na zaključnem turnirju četverice državnega rokometnega prvenstva v svoji kategoriji!

FOTO: Anton Janc

Tekmo so bolje začeli naši rokometaši in že v prvem polčasu pokazali svojo prevlado na igrišču. Po prvi polovici so bili v vodstvu z rezultatom 11:18 in pričakovalo se je, da bodo nadaljevali z enako odločno igro tudi v drugem polčasu.

V drugi polovici obračuna so levčki popustili v igri, kar so izkoristili igralci ŠRD Škofljica in se začeli hitro približevati vodilni ekipi (vodstvo gostov so izničili iz -7 na -3), a so se trimovci zbrali in na koncu kljub nekoliko slabši igri v drugem polčasu zmagali z rezultatom 27:30.

FOTO: Anton Janc

Ta zmaga za ekipo Marka Radlja pomeni veliko več kot le novi točki v polfinalni skupini A. S to zmago so se trimovci namreč uvrstili na zaključni turnir državnega prvenstva, ki bo po neuradnih informacijah potekal od 20. do 21. 5., organizator zaključnega turnirja pa bo prvouvrščena ekipa polfinalne skupine B.

Starejšim dečkom A in trenerjema iskreno čestitamo ob izjemnem dosežku!

FOTO: Anton Janc

Deli :