preloader

.. loading ..

17 avgusta, 2021 0 Comments

Spektakularen začetek sezone se bliža!

Trebanjski levi bodo v novo sezono vstopili že v zadnjem avgustovskem vikendu. Na parketu trebanjske športne dvorane bo ob spektakularnem uvodu EHF Lige gostoval danski TTH Holstebro, zato bo podpora navijačev zelo pomembna.

Izbranci trenerja Uroša Zormana so v lanski sezoni naredili zares odličen rezultat na evropskem zemljevidu. V 1. krogu so uspešno odpravili portugalsko zasedbo Belenensesa, v 2. krogu premagali madžarski Balatonfuredi, v skupinskem delu pa proti Rhein-Neckar Lownu, Kadettnu Schaffhausnu, Grundfos Tatabanyi, Eurofarmu Pelisterju ter danskemu GOG-u zabeležili tri zmage.

Nova, prenovljena in ambiciozna zasedba trebanjskih levov bo v novi sezoni želela storiti še korak višje. Pred Zormanovo četo je zagotovo težka naloga, a verjame, da lahko cilj uresniči s pomočjo najzvestejših navijačev. V petek, 27. avgusta, ob 18. uri, v trebanjski športni dvorani gostuje danski TTH Holstebro.

Slednji je v minuli sezoni osvojil četrto mesto v domačem prvenstvu, največja okrepitev letošnjega prestopnega roka pa je nekdanji zvezdnik madžarskega Veszprem in 214 centimetrov visoki, Nikolaj Markussen. Cena vstopnic bo znaša 10€, kupiti pa jih bo mogoče od 16:30 dalje.

ZA VSTOP NA TEKMO VELJA PCT POGOJ!
PRIDI IN NAS PODPRI NA EVROPSKEM SPEKTAKLU!

EHF LIGA, 1. KROG KVALIFIKACIJ:
PRVA TEKMA:
Petek, 27. avgusta, ob 18:00 (Športna dvorana Trebnje):
RK Trimo Trebnje – TTH Holstebro

POVRATNA TEKMA:
Nedelja, 5. septembra, ob 18:00 (Holstebro, Danska):
TTH Holstebro – RK Trimo Trebnje

Deli :