preloader

.. loading ..

12 avgusta, 2021 0 Comments

Saša Pekeč novi direktor trebanjskih levov

Vodstvo kluba je po najuspešnejši sezoni v zgodovini kluba in osvojitvi naslova državnega podprvaka okrepilo klubsko pisarno. Funkcijo direktorja kluba prevzema g. Saša Pekeč. Dobrodošel!

Klub v novo sezono vstopa z okrepljenim kadrom tudi izven igrišč. Direktorsko funkcijo namreč prevzema Saša Pekeč, ki bo s sodelavci poskušal klub ohraniti v vrhu slovenskega rokometa ter mu zagotoviti redno mesto na evropskem zemljevidu. Pred njim je zahtevna naloga, a verjame, da trebanjski levi lahko ustvarijo zares odlično zgodbo. Njegov poudarek bo predvsem na dvigu kakovosti domače rokometne šole, ki je ključna za dolgoročni obstoj kluba. Prav tako prevzema organizacijski del v klubu.

46-letni Saša Pekeč ima dolgoletne izkušnje iz gospodarstva, trenutno pa uspešno vodi podjetje Vita Term, ki je glavni uvoznik in distributer za klimatske naprave in toplotne črpalke blagovnih znamk Sinclair ter pooblaščeni prodajalec znamke Mitsubishi. Vita Term je obenem tudi del sponzorske družine RK Trimo Trebnje.

Saša Pekeč, novi direktor RK Trimo Trebnje:
»Zahvaljujem se klubu za zaupanje, ki mi ga je izkazal ob prevzemu direktorske funkcije. Glavna prioriteta bo dvigniti kakovost rokometne šole in ustvariti eno izmed najmočnejših akademij v regiji. Prav tako bi želel, da ožja in širša lokalna skupnost prepozna potencial, ki ga naš klub lahko ponudi, z roko v roki pa verjamem, da lahko skupaj naredimo velike korake na tem področju.«  

Saša, dobrodošel v RK Trimo Trebnje!

Deli :