preloader

.. loading ..

18 junija, 2020 0 Comments

RK Trimo Trebnje v sezono 2020/2021 optimistično

V sredo dopoldne se je na tiskovni konferenci RK Trimo Trebnje predstavila celotna ekipa za prihodnjo sezono, vključno z vsemi novinci ter strokovnim štabom. Vodstvo kluba je predstavilo načrte, ki bodo s skupnimi močmi dosegljivi, zato se obeta izjemno zanimiva sezona.

Druženje je v družbi članske ekipe, vodstva kluba, sponzorjev, medijev ter številnih povabljenih gostov potekalo v zelo prijetnem in sproščenem vzdušju. Kljub skromnemu vremenu, je bilo prisotne obilo dobre volje, obenem celoten klub z veliko mero optimizma pričakuje novo sezono.

V prihodnji sezoni bo ekipa zelo močna, zato vodstvo ne skriva visokih ambicij. Strokovni štab bodo ob Urošu Zormanu sestavljali še pomočnik trenerja Marko Mežnaršič, maser Maj Grandovec, fizioterapevt Rudi Slobodnik ter kondicijski trener Tim Butkovec.

Moštvu se bo pridružilo tudi sedem novincev, in sicer bodo trebanjske barve zastopali še povratniki Gregor Potočnik, Žan Grojzdek, Luka Florjančič, turški reprezentant Ӧzgür Sarak ter perspektivna rokometaša Jan Kamnikar, Matija Pandev ter Gašper Dular.

V prihodnji sezoni bo trebanjski klub del drugorazrednega evropskega tekmovanja EHF European League, saj je po zavrnitvi Riko Ribnica vodstvo nemudoma izkoristilo možnost igranja v prestižnem tekmovanja. Trebanjci bodo v Evropi igrali po desetih letih.

Uroš Zorman, novi trener RK Trimo Trebnje:
»Zahvaljujem se vodstvu kluba za ponujeno priložnost, da lahko vodim tretjeuvrščeno ekipo minule sezone. Zame je to velik izziv, saj začenjam s samostojno trenersko kariero. Čaka nas zelo težko ter zanimivo obdobje, a verjamem, da se bomo ob koncu sezone lahko pogovarjali o številnih lepih stvareh. Obenem pričakujemo izjemno zanimivo državo prvenstvo ter igranje v EHF ligi. V čast mi je voditi ekipo iz Trebnjega, zato gremo k novim izzivom naproti. Gremo Trimo!«

Uroš Udovič, kapetan RK Trimo Trebnje:
»Klub je že na predstavitvi dokazal, da se v zadnjih sezonah dviguje na višji nivo. Mislim, da bomo imeli zelo konkurenčno ekipo. Z ekipo in štabom večjih sprememb ne bo, saj se večina fantov pozna že iz prejšnjih sezon. Kot kapetan bom pomagal trenerjem in soigralcem, da skupaj sledimo ciljem kluba. Hvala vsem sponzorjem in medijem, ki so se odzvali v tako velikem številu, mi pa se bomo z delom in odnosom oddolžili na igrišču. Trebnje si zasluži ekipo in rezultat, ki bo pritegnil še več mladih rokometašev.«

RK TRIMO TREBNJE – SEZONA 2020/2021:
VRATARJI:
Aleksandar Tomić, Urh Brana, Miha Gaberc;
LEVA KRILA: Uroš Udovič, Luka Florjančič, Matija Pandev;
LEVI ZUNANJI: Gregor Potočnik, Dino Hamidović, Žan Grojzdek, Gašper Dular, Nejc Ropič;
SREDNJI ZUNANJI: Leon Rašo, Marko Kotar, Lovro Višček, Alen Čulk;
DESNI ZUNANJI: Ӧzgür Sarak, Anže Dobovičnik, Gašper Gole;
DESNI KRILI: Gal Cirar, Jan Kamnikar;
KROŽNI NAPADALCI: David Didovič, Lan Grbič, Lovro Kmet, Matevž Pangrc.

STROKOVNI ŠTAB:
TRENER: Uroš Zorman;
POMOČNIK TRENERJA: Marko Mežnaršič;
MASER: Maj Grandovec;
FIZIOTERAPEVT: Rudi Slobodnik;
KONDICIJSKI TRENER: Tim Butkovec.

Deli :