preloader

.. loading ..

8 septembra, 2022 0 Comments

Radivoje Ristanović novi trener vratarjev trebanjskih levov

V novi sezoni se je strokovnemu štabu trebanjskih levov pridružil izkušeni čuvaj mreže Radivoje Ristanović, ki je v lanski sezoni stal med vratnicama skupaj z Aljošo Čudičem in Urhom Brano, po novem pa bo s svojimi izkušnjami in znanjem pomagal vratarjem prve ekipe. 

Trebanjski klub je imel ob začetku prejšnje sezone tik pred prvo evropsko tekmo z Danci ogromno težav z vratarji. Zaradi poškodb Aljoše Čudiča in Urha Brane je ekspresno našel zamenjavo v Juretu Blaževiču ter Radivoju Ristanoviću. Prvi se je takoj po neuspešnih kvalifikacijah vrnil v Dobovo, Ristanović pa je v Trebnjem ostal in tvoril vratarsko trojico: Čudič, Brana, Ristanović.

Nekdanji čuvaj trebanjske mreže bo svojo izjemno rokometno pot v Trimu nadaljeval kot trener vratarjev. Na treningih bo s svojimi izkušnjami in znanjem pomagal Aljoši Čudiču in Mirnesu Grču, ki bosta v letošnji sezoni branila trebanjska vrata.

Radivoje Ristanović, novi trener vratarjev RK Trimo Trebnje:
“Vesel sem prevzema funkcije trenerja vratarjev v RK Trimo Trebnje. Klub ima visoke cilje. Želijo osvajati najboljše rezultate na številnih področjih, predvsem pa v državnem prvenstvu. Verjamem v vratarja (op. Aljoša Čudić in Mirnes Grčo) in verjamem, da bosta dala maksimalen vložek na vsaki tekmi.”

Deli :