preloader

.. loading ..

1 oktobra, 2021 0 Comments

Na sporedu gostovanje v Mariboru

Trebanjsko zasedbo v soboto, ob 17:00 čaka pomembno gostovanje v Mariboru, ki ga vodi nekdanji slovenski reprezentant Luka Žvižej. Slednji je s trebanjskim strategom Uroša Zormana zaključil igralsko pot na poslovilni rokometni simfoniji v mesecu oktobru 2019. Zdaj se bosta nekdanja reprezentančna soigralca prvič udarila v trenerski vlogi.

Trebanjsko moštvo je v novo sezono krenilo uspešno. Na uvodnih treh prvenstvenih srečanjih so varovanci trenerja Uroša Zormana zabeležili stoodstotni rezultatski izkupiček (Gorenje Velenje, Dobova in SVIŠ Ivančna Gorica), zmagovalni niz pa želijo podaljšati na štiri zmage, proti Mariborčanih.

Vijoličaste na klopi od letošnje sezone dalje vodi nekdanji slovenski reprezentant Luka Žvižej. V lanski sezoni so končali prvenstvo na devetem mestu, letos pa v uvodnih treh srečanjih priznali premoč Celjanom in Slovenjgradčanom, a ugnali MRK Ljubljano.

Aljoša Čudič, vratar RK Trimo Trebnje:
“Vsi vemo, da nas čaka težko gostovanje. Maribor zagotovo nima kaj za izgubiti in lahko odigra srečanje sproščeno. Mi moramo odigrati zbrano in borbeno od začetka. S takšno igramo verjamem, da lahko računamo na novi dve točki.”

Srečanje med vijoličastimi rokometaši in trebanjskimi levi se v soboto, 2. oktobra, v mariborski dvorani Tabor prične ob 17. uri, s prenosom na Facebooku.

LIGA NLB, 4. KROG:
Sobota, 2. oktobra, ob 17:00 (Športna dvorana Tabor, Maribor):

RK Maribor Branik – RK Trimo Trebnje

Deli :