preloader

.. loading ..

16 septembra, 2021 0 Comments

Na sporedu gostovanje v Dobovi

Po uspešnem uvodu v prvoligaško sezono ter zmagi nad Gorenjem Velenjem, se zasedba trebanjskega Trima podaja na gostovanje v Dobovo. Moštvo vsakega tekmeca jemlje zelo resno, vlogo favorita pa bo v Dobovi potrebno potrditi na parketu.

Trebanjski rokometaši so v minuli sezoni zabeležili zgodovinski uspeh in se prvič zavihteli na drugo mesto. Boj za vrh lestvice bo v novi sezoni še atraktivnejši, prvoligaški konkurenci pa se po novem pridružujeta SVIŠ Ivančna Gorica ter Herz Šmartno. Trebanjski levi so uspešno prišli do prve zmage že uvodoma ter z obrambo junaka tekme, Radivoja Ristanovića ugnali aktualne državne prvake iz Velenja.

Sledi gostovanje pri Dobovi, ki je v zadnjih letih povsem upravičila status stabilnega prvoligaša. Ekipa, ki jo vodi Damjan Radanovič, je lansko sezono zaključila na enajstem mestu, na položaju desnega krila pa se kali tudi posojeni trebanjski lev Jan Kamnikar. Dobovčani so sezono odprli z zmago v Slovenj Gradcu (30:31).

Mihajlo Radojković, igralec RK Trimo Trebnje:
“V prvem krogu smo proti Gorenju Velenju opravili odlično delo, zdaj pa želimo v Dobovi ohraniti zmagovalni niz ter potrditi vlogo favorita na parketu.”

Srečanje med dobovskimi in trebanjskimi rokometaši se v soboto, 18. septembra prične ob 19:00, s prenosom na Facebooku.

LIGA NLB, 2. KROG:
Sobota, 18. septembra, ob 19:00 (Športna dvorana Dobova):

MRD Dobova – RK Trimo Trebnje

Deli :