preloader

.. loading ..

1 marca, 2022 0 Comments

Na sporedu dvojček spektaklov – sprva proti Ribnici

Pred trebanjsko zasedbo je dvojček domačih spektaklov, in sicer proti Riku Ribnici ter mariborskemu Braniku. Konec omejitev s COVID-19 po dveh letih prinaša tudi polno navijaško podporo s tribun, zato gre pričakovati nabito polno dvorano obeh tekmah.

Trebanjski levi so uspešno pričeli s spomladanskim delom. Za uvod so v pokalu Slovenije premagali Mokerc-KIG, nato pa na prvoligaškem parketu premagali Dobovo ter SVIŠ Ivančno Gorico. Pred njimi je nova zahtevna naloga, in sicer borba za četrtfinale pokalnega tekmovanja proti Riku Ribnici.

Četa Uroša Zormana se je z Ribničani letos že pomerila, in sicer se je obračun v Ligi NLB končal brez zmagovalca (28:28).

Urh Brana, vratar RK Trimo Trebnje:
“Po zmagi na sosedskem derbiju nas čaka tekma z Ribnico. Zavedamo se, da je Ribnica zahteven nasprotnik in bo potrebno prikazati zelo dobro igro. Navijačem sporočam, da se bomo borili kot levi do zadnje sekunde in si s tem poizkušali izboriti četrtfinale pokala Slovenije.”

Obračun osmine finala pokala Sloveniji med Trebanjci in Ribničani se v sredo, 2. marca prične ob 19. uri, s prenosom na Facebooku in Youtubu.

OSMINA FINALA POKALA SLOVENIJE:
Sreda, 2. marca, ob 19:00 (Športna dvorana Trebnje):
RK Trimo Trebnje – RD Riko Ribnica

Deli :