preloader

.. loading ..

17 aprila, 2024 0 Comments

Mlajše selekcije v preteklem vikendu

Ekipa mlajših dečkov A je včeraj odigrala turnir v Ajdovščini proti ekipi RD Dobova in RK Slovenj Gradec. Vsi igralci so prikazali borbenost na igrišču in opazen napredek v igri.
Mlajši dečki A – Mokronog so v soboto odigrali turnir v Ribnici, na katerem so se pomerili z vrstniki iz Ribnice in Hrpelj. Na tekmah so se izkazali prikazali napredek v svoji igri.
Starejši dečki B so odigrali 1. tekmo polfinalne skupine proti ekipi Krke in v domači dvorani slavili z minimalno razliko. Fantje so vodili skozi celotno srečanje in zasluženo zmagali.
Starejši dečki A so v prvi tekmi polfinalne skupine gostili ekipo Velenja in v napeti tekmi na koncu zasluženo osvojili točko. Fantje so si s prikazanim morda zaslužili tudi več, ampak vseeno so bili zadovoljni tudi z remijem.
Kadeti v tokratni tekmi s prekrasnim vzdušjem na tribunah žal neuspešni proti ekipi RK Celje Pivovarna Laško. Tekma je bila vsekakor zanimiva za gledalce, z veliko preobrati v rezultatu, a so srečnejši iz dvorane odšli gosti. Tekma se je končala z rezultatom 28:30 (16:16). Naslednjo nedeljo čaka fante težko gostovanje v Velenju. Fantje se veselijo podpore navijačev.
V odličnem vzdušju so mladinci prišli do najbolj pomembne zmage v sezoni. Z rezultatom 31:27 so premagali ekipo iz Šmartnega in si zagotovili drugo mesto v skupini, ki vodi v prvo ligo. Se enkrat se hvala vsem navijačem za tako podporo.
Bravo fantje!!

Deli :