preloader

.. loading ..

11 januarja, 2021 0 Comments

Mihajlo Radojković prihaja v RK Trimo Trebnje!

Trebanjske leve bo pred nadaljevanjem izjemno zahtevne sezone okrepil desni zunanji rokometaš Mihajlo Radojković, ki povečuje konkurenco na desni strani napada, pri Anžetu Dobovičniku ter Ozgurju Saraku.

Foto: Dominik Pekeč/RK Trimo Trebnje

Foto: Dominik Pekeč/RK Trimo Trebnje

Mihajlo Radojković v Trebnje prinaša novo energijo za drugo polovico sezono, v kateri želijo trebanjski levi še naprej zadovoljevati domače navijače.

Rokometno pot je začel v Smederevu, se nato pridružil srbskemu velikanu Partizanu iz Beograda, leta 2016 pa oblekel dres turškega prvaka Bešiktaša in z njim nastopil celo v EHF Ligi prvakov. Minuli dve leti je preživel v Romuniji, nazadnje pa skupaj z Gregorjem Okleščnom igral v Katarju, pod taktirko slovenskega stratega Branka Tamšeta.

Gre za izjemno kakovostnega rokometaša, z mednarodnimi izkušnjami, med drugim celo iz elitne EHF Lige prvakov, s čimer trebanjski klub dobiva pomembno okrepitev pred nadaljevanjem sezone. S klubom je sklenil dogovor do konca sezone.

Mihajlo Radojković, nova okrepitev RK Trimo Trebnje:
»Dobil sem ponudbo kluba in pogledal nekaj tekem. Všeč mi je stil igre in delo trenerja Uroša Zormana. Ko me je poklical, sem takoj sprejel ponudbo, saj tukaj igra tudi prijatelj Aleksander Tomić, ki mi bo zelo pripomogel pri prilagajanju na okolje. Za pomoč se zahvaljujem tudi bivšemu trenerju Branku Tamšetu. Imam visoke cilje – borbo za naslov državnega prvaka in izločilne boje EHF Lige, delo z vrhunskim trenerjem in individualno napredovati. «

OSNOVNI PODATKI:
IME IN PRIIMEK:
Mihajlo Radojković
DATUM ROJSTVA:
5.12.1994
DRŽAVLJANSTVO:
Srbija
VIŠINA/TEŽA:
195 cm/102 kg
DOSEDANJI KLUBI:
RK Smederevo (-2014), RK Partizan Beograd (2014-2016), Bešiktaš (2016-2018), AHC Dunarea Calarasi (2018-2020), Al Sadd SC (2020), RK Trimo Trebnje (2021-).

Mihajlo, dobrodošel v Trebnjem!

Deli :