preloader

.. loading ..

4 avgusta, 2022 0 Comments

Matic Pipp, dobrodošel v RK Trimo Trebnje!

Nekdanji slovenski mladinski reprezentant Matic Pipp je šesta okrepitev trebanjskih levov za sezono 2022/2023. Dosedanjo celotno kariero je igral v vrstah Urbanscape Loke, po novem pa bo branil barve trebanjskega kluba. Matic, dobrodošel v Trebnjem!

Vodstvo kluba bo v novi sezoni zaostrilo konkurenco na levokrilnem položaju z nekdanjim mladinskim reprezentantom Maticem Pippom. Štiriindvajsetletnik je celotno dosedanjo kariero igral v Škofji Loki. Prvo priložnost v članski konkurenci je dobil v sezoni 2016/2017, zadnja leta pa nosil pomembno vlogo v prvem moštvu, ki je minulo sezono končalo na sedmem mestu Lige NLB. Redno se je uvrščal na spiske mlajših reprezentanc, med drugim pa leta 2018 v Celju osvojil naslov evropskega mladinskega prvaka.

V novi sezoni bo tvoril levokrilni položaj skupaj s Stašem Jovičičem, Janom Redkom in kapetanom Urošem Udovičem, ki okreva po poškodbi ahilove tetive. S trebanjskim klubom je sklenil enoletno pogodbo, z možnostjo podaljšanja še za eno sezono.

Matic Pipp, nova okrepitev RK Trimo Trebnje:
“Vesel sem, da smo se z RK Trimo Trebnje uspeli dogovoriti za sodelovanje. Menim, da je to pravi klub za moj razvoj in napredek, upam pa, da bom izkazano zaupanje upravičil z dobrimi predstavami in borbeno igro.”

OSNOVNI PODATKI:
IME IN PRIIMEK: 
Matic Pipp
POZICIJA: 
Levo krilo
DATUM ROJSTVA: 
13. 6. 1998
VIŠINA/TEŽA: 
191 cm/93 kg
DOSEDANJI KLUBI: RD Urbanscape Loka (-2022), RK Trimo Trebnje (2022-).

Deli :