preloader

.. loading ..

21 maja, 2023 0 Comments

Doma prepričljivo boljši od Koprčanov

 

Trebanjci so dosegli načrtovano zmago nad RD Koper in zadržali tretje mesto v ligi NLB. Na zadnji domači tekmi so goste s Primorske premagali z rezulatom 30:22.

Dolenjci so v drugi polovici prvega polčasa uveljavili svojo premoč. Po neodločenem izidu 8:8 so nato postopoma lomili odpor tekmecev z Obale in v končnici prvega dela tekme povedli s 16:10.

Kar 10-krat je žogo za vratarjev hrbet poslal Jan Jurečič. FOTO: Borut Dvornik

V drugem polčasu so imeli škarje in platno v svojih rokah in si nekajkrat priigrali prednost devetih golov. V domači ekipi je bil najbolj učinkovit Jan Jurečičz 10 goli, izkazal pa se je tudi vratar Mirnes Grčo s 15 obrambami. Trebanjska ekipa se bo v zadnjem krogu v Ljubljani pomerila z RD LL Grosist Slovanom, zato vse levjesrčne navijače vljudno vabimo, da se nam pridružijo v soboto, 27. 5., ob 18.30 v dvorani Kodeljevo na zadnji tekmi in še zadnjič z bučnim navijanjem podprejo naše leve do zadnje zmage v tej sezoni!

 

Miodrag Ćorsović, RK Trimo Trebnje:

“Težko smo se vrnili nazaj na igrišče po porazu proti Gorenju. Zavedamo se, da cilji iz začetka sezone ne bodo uresničeni; izgubili smo 2. mesto na lestvici Lige NLB in s tem tudi direktno uvrstitev v EHF Evropsko ligo. Psihično je bil ta teden zelo naporen, a na koncu smo uspeli zmagati proti Kopru. Zahvaljujem se vsem našim navijačem, ki so nas prišli podpret na zadnjo domačo tekmo in seveda, da so nas levjesrčno podpirali celotno sezono.”

 

RK Trimo Trebnje: M. Grčo (15 obramb), A. Čudić, J. Jurečič 10, K. Krešić 5, M. Kotar 3, S. Slatinek-Jovičić 2, V. Miklavec 2, J. Redek 2, M. A. Pipp 2, L. Grbić 1, G. Horvat 1, M. Ćorsović 1, D. Didović 1, F. Glavaš

Strokovni štab: U. Zorman (glavni trener), M. Mežnaršič (pomočnik glavnega trenerja), R. Ristanović (vodja moštva), R. Slobodnik (fizioterapevt)

 

Vir: RZS/RK Trimo Trebnje

Deli :