preloader

.. loading ..

27 julija, 2022 0 Comments

Krešimir Krešić, dobrodošel v RK Trimo Trebnje!

Po Janu Jurečiču in Miljanu Ivanoviću v Trebnje kot tretja okrepitev za novo sezono prihaja bosansko-hrvaški levičar Krešimir Krešić, ki je bil v minuli sezoni ključni člen zagrebških Sesvet ob osvojitvi tretjega mesta v hrvaškem prvenstvu. Dobrodošel v Trebnjem!

Krešimir Krešić je rokometno pot začel v Čapljini. Tam je igral do leta 2018, potem ko je uspešno prestal preizkušnjo pri Sesvetah iz Zagreba. Ambiciozni hrvaški prvoligaš, ki ga vodi nekdanji reprezentant Silvio Ivandija, je v minuli sezoni osvojil tretje mesto v domačem prvenstvu, prav Krešić pa se lahko pohvali s precej uspešnim strelskim izkupičkom. V preteklosti se je med drugim že znašel na spiskih mlajših hrvaških reprezentanc, med drugim je tudi eden izmed kandidatov, ki lahko v prihodnosti kandidirajo za vpoklic v člansko izbrano vrsto.

V novi sezoni bo tvoril položaj desnega zunanjega skupaj s Srbom Mihajlom Radojkovićem, s klubom pa je sklenil dvoletno pogodbo, z možnostjo podaljšanja še za eno sezono.

Krešimir Krešić, nova okrepitev RK Trimo Trebnje:
Vesel sem, ker prihajam v RK Trimo Trebnje. Klub ima odlične pogoje in visoke ambicije. Prihod v novo sredino je za mene stopnička višje in verjamem, da bom z borbo na parketu upravičil zaupanje vodstva in strokovnega štaba.

OSNOVNI PODATKI:
IME IN PRIIMEK: 
Krešimir Krešić
POZICIJA: 
Desni zunanji
DATUM ROJSTVA:
12. 11. 1999
VIŠINA/TEŽA:
201 cm/104 kg
DRŽAVLJANSTVO: 
Hrvaška/Bosna in Hercegovina
DOSEDANJI KLUBI: 
HRK Čapljina – Bosna in Hercegovina (-2018), MRK Sesvete – Hrvaška (2018-2022), RK Trimo Trebnje (2022-).

Deli :