Novice

#Kapetanostaja do 2024!

Kapetan trebanjskih levov Uroš Udovič bo v prihodnje še naprej ponosno nosil trebanjski dres in #levjesrce branil še vsaj do konca sezone 2023/2024. Ob njegovi poškodbi mu klub močno stoji ob strani in verjame, da se bo lahko čim prej vrnil na rokometna igrišča.

Uroš Udovič, ki že celotno kariero igra v domačem klubu, se je letos že tretjo sezono zapored znašel v vlogi kapetana. Tako na igrišču, kot izven njega, predstavlja pomembno orožje, na predzadnji domači tekmi letošnje sezone proti Jeruzalemu iz Ormoža staknil hudo poškodbo tetive, zaradi česar ga čaka večmesečno okrevanje. Klub mu v vsakem primeru močno stoji ob strani, zato se je vodstvo z njim dogovorilo za podaljšanje sodelovanja še vsaj do konca sezone 2023/2024.

Uroš Udovič, kapetan RK Trimo Trebnje:
“Vesel in ponosen sem, da smo se z vodstvom kluba dogovorili za novo dvoletno sodelovanje. V zadnjih letih je RK Trimo Trebnje postal najbolj urejen klub v državi in upam, da se bodo uspehi samo še nadgrajevali. V čast mi je biti kapetan te ekipe in obljubljam, da bom tako na igrišču, kot izven njega, dajal vse od sebe.”

Poleg Udoviča so dvoletno zvestobo klubu obljubili tudi vratar Aljoša Čudič, organizator igre Lovro Višček, desni zunanji Mihajlo Radojković ter krožni napadalec Lan Grbić.

OSNOVNI PODATKI:
IME IN PRIIMEK: Uroš Udovič
POZICIJA: Levo krilo
DATUM ROJSTVA: 20.6.1994
VIŠINA/TEŽA: 183 cm/85 kg
DOSEDANJI KLUBI: RK Trimo Trebnje (2004-).