preloader

.. loading ..

25 maja, 2023 0 Comments

Ignjat Nešić nov član levjesrčne družine

 

Znan je prvi novinec, ki bo v prihodnji sezoni okrepil našo levjesrčno družino. Triletno pogodbo, veljavno do poletja 2026 je s trebanjskimi levi podpisal nadobudni levoroki srbski rokometaš Ignjat Nešić. V prihajajoči sezoni ga bomo lahko spremljali na položaju desnega krila.

Medtem, ko se trimovci pripravljajo na zadnji obračun v Ligi NLB v sezoni 2022/23 proti RD LL Grosist Slovan, vodilni možje trebanjskega rokometnega kluba že pripravljajo načrte za naslednje tekmovalno leto. Tako so danes potrdili prvo okrepitev, in sicer levorokega mladeniča Ignjata Nešića.

RK Trimo Trebnje je z Ignjatom Nešićem podpisalo 3 letno pogodbo. FOTO: Gašper Ogrinc

Mladenič je nase opozarjal že v mlajših selekcijah, leta 2018 pa prvič zaigral za člansko ekipo beograjskega rokometnega velikana RK Partizan. V sezoni 2019/20 je izkušnje nabiral pri Vojvodini iz Novega Sada in Crvenki, po vrnitvi v Partizan pa se je leta 2021 prvič podal na tuje, natančneje k nam v Slovenijo in zastopal barve RK Maribor Branik. Po enem letu nastopanja v štajerski prestolnici je sledil prestop v RD Dobova, kateremu je v letošnji sezoni pomagal zagotoviti obstanek v Ligi NLB. Njegov potencial so opazili tudi vodilni možje RK Trima Trebnje in z njim podpisali triletno pogodbo, ki se izteče poleti leta 2026.

Ignjat Nešić, novi igralec RK Trimo Trebnje:

“Ob podpisu pogodbe se počutim zelo dobro. Zadovoljen sem, da bom naslednjo sezono zastopal barve trebanjskega rokometnega kluba, želja oz. cilj pa sta, da skupaj s fanti v naslednji sezoni napademo naslov državnih prvakov in si zagotovimo nastope v evropskih tekmovanjih. Veliko mi pomeni, da bom v naslednji sezoni nosil dres levjesrčne ekipe, se učil od svojih novih soigralcev in s tem poskušal postati čim boljši igralec. Veselim se nove sezone!” 

 

Deli :