preloader

.. loading ..

3 avgusta, 2021 0 Comments

Filip Glavaš, dobrodošel v RK Trimo Trebnje!

Konkurenco na desnokrilnem položaju bo v novi sezoni zaostril mladi hrvaški levičar Filip Glavaš, ki ima za seboj uspešno sezono v dresu hrvaškega prvoligaša Poreča, po novem pa bo branil trebanjske barve. Dobrodošel!

Filip Glavaš je prve rokometne korake naredil pri RK Kozala, kasneje ga je pot zanesla še v Zamet, Varaždin ter Umag, letos pa je igral v vrstah Poreča in bil eden izmed najpomembnejših posameznikov ob osvojitvi tretjega mesta, ki prinaša igranje v 1. kvalifikacijskem krogu EHF Lige v sezoni 2021/2022.

V novi sezoni bo tvoril desnokrilni položaj, skupaj z Galom Cirarjem, ki je bil lani z doseženimi 156-imi zadetki najboljši strelec trebanjskih levov. 24-letni Glavaš je z vodstvom kluba sklenil triletno pogodbo.

Filip Glavaš, nova okrepitev RK Trimo Trebnje:
“Vesel sem, ker prihajam v RK Trimo Trebnje. Klub ima odlične pogoje in visoke ambicije, kar se je videlo tudi v lanski sezoni na evropskem parketu. Prihod v novo sredino je za mene stopnička višje in verjamem, da bom z borbo na parketu upravičil zaupanje vodstva in strokovnega štaba.”

OSNOVNI PODATKI:
IME IN PRIIMEK:
Filip Glavaš
POZICIJA:
Desno krilo
DATUM ROJSTVA:
6. 5. 1997
VIŠINA/TEŽA:
183 cm/82 kg
DRŽAVLJANSTVO:
Hrvaška
DOSEDANJI KLUBI:
MRK Kozala Rijeka, RK Zamet Rijeka, MRK Umag, GRK Varaždin, RK Poreč, RK Trimo Trebnje.

Deli :