preloader

.. loading ..

10 junija, 2020 0 Comments

David Lipoglavšek se vrača v RK Trimo Trebnje

Vodstvo RK Trimo Trebnje je uspelo realizirati dogovor s perspektivnim trenerjem Davidom Lipoglavškom, ki se v domači klub vrača po treh sezonah. Lipoglavšek bo poleg vodenja mlajših dečkov prevzel tudi koordinacijo vseh mlajših kategorij, z njim pa bo klub pridobil predvsem trenersko stabilnost v mladinskem pogonu.

Lipoglavšek je bil nekoč igralec, a kariero končal še v najstniških letih. Hitro se je podal v trenerske vode, in sicer gre za enega izmed najuspešnejših mladih rokometnih trenerjev v Sloveniji. V RK Trimo Trebnje je deloval med letoma 2006 in 2016.

Od sezone 2016/2017 dalje vodi mlajše dečke v novomeški Krki, kjer se je štirikrat uvrstil na finalni turnir državnega prvenstva. Z željo po novih izzivih se znova vrača domov. Prevzel bo ekipi mlajših dečkov B in A ter koordinacijo vseh mlajših starostnih kategorij.

Vodstvo kluba si želi v prihodnje spraviti organizacijsko in strokovno delo na stopničko višje, zato bo Lipoglavšek zelo pomemben člen v samem delu mlajših kategorij, saj so se pod njegovo taktirko vzgajali tudi Miha in Marko Kotar ter Kristjan Horžen, ki spadajo med najobetavnejše slovenske rokometaše.

David Lipoglavšek, novi koordinator mlajših selekcij RK Trimo Trebnje:
»Po 4 letih se zopet vračam v klub, kjer sem začel s trenersko potjo. Prevzemam koordinacijo mlajših selekcij in treniranje mlajših dečkov. Ambicije in cilji v klubu so veliki, zato upam, da jih bomo z dobrim delom dosegli.«

OSNOVNI PODATKI:
IME IN PRIIMEK:
David Lipoglavšek
DATUM ROJSTVA:
31. 8. 1986
DOSEDANJI USPEHI: RK Trimo Trebnje:
4x državni prvak (OŠ Trebnje), 3x državni prvak (letnik 1999), 2x državni prvak (letnik 1998), 1x državni prvak (letnik 2002), 2x državni podprvak (letnik 1997); MRK Krka Novo mesto: 1x državni prvak (letnik 2007), 1x državni podprvak (letnik 2004), 1x državni podprvak (letnik 2005), 1x tretje mesto (letnik 2005).

Deli :