preloader

.. loading ..

6 marca, 2022 0 Comments

Dan žena – pokalni spektakel z Ribničani

Trebanjska zasedba se bo po trojčku prvoligaških zmag v spomladanskem delu in dvojni prestavitvi pokalne tekme, v torek ob 19. uri vendarle udarila z RD Riko Ribnica. Slednja velja za neugodnega tekmeca, vendar je trebanjsko moštvo odločeno, da prikaže pravi obraz na domačem parketu za morebitno napredovanje v četrtfinale pokala Slovenije. Prav zato bo 8. marca, na dan žena omogočen prost vstop vsem trebanjskim navijačicam na tekmo.

Trebanjski levi so uspešno pričeli s spomladanskim delom. Za uvod so v pokalu Slovenije premagali Mokerc-KIG, nato pa na prvoligaškem parketu premagali Dobovo, SVIŠ Ivančno Gorico ter Maribor Branik. Pred njimi je nova zahtevna naloga, in sicer borba za četrtfinale pokalnega tekmovanja proti Riku Ribnici. Obračun je bil zaradi težav s COVID-19 že dvakrat prestavljen, a napovedi pred torkom so dobre, saj za tekmo vlada izjemno zanimanje.

Četa Uroša Zormana se je z Ribničani letos že pomerila, in sicer se je obračun v Ligi NLB na trebanjskem parketu končal brez zmagovalca (28:28).

Aljoša Čudič, vratar RK Trimo Trebnje:
“K nam prihaja ekipa Rika Ribnice. Zavedamo se, da bo tekma izjemno težka. Ribničani so že v prvem delu sezone iz Trebnjega odnesli točko, imajo kakovostno zasedbo, zato je naša naloga prikazati odločno in borbeno igro ter si zagotoviti napredovanje v četrtfinale pokala Slovenije.”

Obračun med Trebanjci in Ribničani se v torek, 8. marca prične ob 19. uri, s prenosom na Facebooku in Youtubu.

POKAL SLOVENIJE, OSMINA FINALA:
Torek, 8. marca, ob 19:00 (Športna dvorana Trebnje):

RK Trimo Trebnje – RD Riko Ribnica

Deli :