preloader

.. loading ..

27 februarja, 2023 0 Comments

14. zmaga Trimovcev v letošnji sezoni

Trebanjci so v Škofji Loki prišli do svoje 14. zmage in se povzpeli na drugo mesto lestvice Lige NLB, za vodilnimi Celjani trenutno zaostajajo le za 2 točki.
Izbranci Uroša Zormana so odpor devetouvrščene Urbanscapa Loke zlomili praktično že v prvem polčasu, ki so ga dobili za sedem golov (10:17). Po izenačenem začetku so Trebanjci z delnim izidom 5:1 v 15. minuti ušli na 10:6, pozneje pa so še povečali naskok, tako da so na glavni odmor šli že s sedmimi goli prednosti pred Škofjeločani.
V uvodu drugega dela so povedli tudi že za osem zadetkov, to pa je bila dovolj visoka prednost, da so tekmo bolj ali manj mirno pripeljali do zanje srečnega zaključka. Najbolj razpoloženi pri naših levih so bili Lan Grbić, Jan Jurečič in Gašper Horvat, ki so škofjeloško mrežo zadeli po petkrat, Mirnes Grčopa se je kot igralec tekme izkazal s 15 obrambami. Dobro sta tekmo odigrala tudi povratnika po poškodbi, Staš Slatinek-Jovičić je mrežo zadel enkrat, medtem ko je Filiš Glavaš žogo za vratarjev hrbet spravil štirikrat.
Trebanjce v 17. krogu čaka nov dolenjski obračun, ko bo v petek, 3. 3. 2023, ob 19. uri v dvorani OŠ Trebnje gostila ekipo RK SVIŠ Ivančna Gorica.
Mirnes Grčo, RK Trimo Trebnje: 
Vsi vemo, da je Urbanscape Loka neugoden nasprotnik. Na to tekmo smo se dobro pripravili in cel teden trenirali dobro. Mislim, da smo v prvem polčasu odigrali solidno, le z nekaj napakami. V drugem polčasu smo nato malo padli. Popustila je predvsem koncentracija v napadu in samih strelih. Na koncu smo seveda lahko zadovoljni z osvojenima točkama v Škofji Loki.”
RK Trimo Trebnje: M. Grčo (15 obramb), A. Čudič (1 obramba), S. Slatinek_Jovičić (1)G. Horvat (5), L. Višček (3), D. Didovič (2), L. Grbič (5), G. Potočnik, K. Krešić (1) , V. Miklavec, M. Kotar (2), M. Radojković (2), J. Jurečič (5), M. A. Pipp (3), J. Redek, F. Glavaš (4)
Vir: RZS/RK Trimo Trebnje

Deli :