Novice

Zmeren poraz s prvaki ob nepopolni postavi

Nedelja, 8.12.2013; Rokometaši Trima so po pričakovanjih izgubili z državnimi prvaki iz Velenja. Poraz je bil znosen, glede na to, da so manjkali štirje ključni igralci.

RK Gorenje : RK Trimo Trebnje  35 : 29 (18:15)

RK Gorenje: Taletovič, Cehte N. 3, Medved, Burić Se., Burić Be., Brglez, Skube 8, Golčar 1, Šoštarič, Papež 4, Vrečar 1, Gams 6, Nosan 1, Oštir, Dujmovič 9(2), Bečiri 2.

RK Trimo Trebnje: Korelec 3, Femec 1, Radelj, Čeh 1(1), Ferlin (9 obr), Skol 2(2), Kotar 2(1), Sušin 2, Saje (3 obr), Baznik, Udovič 1, Ferkulj 11(2), Ratajec, Grandovec T. 5, Florjančič 1, Brana (3 obr).

Rokometaši Trima so v Velenje odpotovali precej zdesetkani. Zaradi lažjih poškodb so manjkali Rojc, Murčehajič, Radelj in Ratajec (zadnja dva sta bila v postavi, a nista igrala). Tako osiromašena ekipa pa je kljub vsemu pokazala lep obraz. Gorenje je povedlo, Trimo pa je bil za petami do polovice polčasa (9:9). Nato je Gorenje le uspel vnovčiti svojo premoč in povedli so za štiri zadetke in polčas zaključili s prednostjo treh.

V drugem polčasu smo bili relativno blizu še do 39 minute (21:18), nato pa so domačini uspeli narediti varno razliko. Z delnim izidom 5:0 so povedli za 8, kar je pomenilo odločitev o zmagovalcu. Nato sta obe ekipi zamenjali postavi, Trimova rezervna klop je bila tokrat rahlo bolj razpoložena in uspeli smo znižati izid na znosnih -6. Igrali so vsi igralci, ki so bili zdravi, svoja prva prvenstvena gola je dosegel Kotar, tudi ostali so dobro opravili svojo nalogo. Z mislimi smo že na sredinem pokalnem srečanju in upamo, da bomo lahko igrali v popolni postavi.

RK Trimo Trebnje