Novice

Zmaga in poraz na mednarodnih tekmah

Torek, 16.8.2016; Rokometaši Trima smo v minulem vikendu odigrali dve mednarodni tekmi ter na eni zmagali in eno izgubili.

V petek smo igrali proti avstrijskem Ferlachu. Tudi na tej tekmi nismo bili kompletni, saj so manjkali Murčehajič, Sašek in Grojzdek. Kljub temu smo igrali dobro, priložnost so dobili vsi igralci. Tekmo smo vodili od začetka do konca in jo tudi zmagali.

V nedeljo pa smo gostili romunskega prvaka, ekipo Dinamo iz Bukurešte. Tudi tokrat sta manjkala Murčehajič in Grojzdek, Sašek in Udovič pa sta igrala le nekaj minut. Tekmo smo odigrali borbeno, rezultat ni bil v prvem planu. Prvi polčas smo presenetljivo (lahko) dobili, na koncu pa, glede na to, da smo zopet igrali z vsemi igralci, tekmo gladko izgubili.

S predstavami smo lahko zadovoljni, vsi igralci se trudijo maksimalno. Komaj pa čakamo, da lahko nastopimo v popolni postavi, da dobimo jasnejšo sliko, kakšni smo letos.

Že jutri, v sredo, 17.8. ob 18:30 gostimo francoskega prvoligaša Nimes, ki bo nova lepa preizkušnja v pripravljalnem obdobju.

RK Trimo Trebnje

trimo vs nimes