Novice

Zaslužen poraz proti Ribnici

Četrtek, 24.11.2016; Rokometaši Trima smo izgubili proti Riko Ribnici. Izkazalo se je, da so bili veliko močnejši nasprotnik.

RK Trimo Trebnje : RD Riko Ribnica 26 : 36 (13:19)

RK Trimo Trebnje: Cvetko, Djurdjevič 5, Florjančič 1, Grojzdek, Murčehajič 1, Udovič 6, Grandovec 2, Skol 4(2), Kotar 3, Sikošek Pelko, Sašek 1, Mlakar, Horžen 3, Mikec, Brana (4 obr), Urbič (5 obr).

RD Riko Ribnica: Leban 8(2), Fink 4, Grebenc 4, Knavs 1, Henigman 6, Skušek, Pucelj 4, Pahulje, Klarič 2, Erak 1, Kovačič 4, Kljun 1, Perovšek, Kulenovič 2, Košmrlj.

Tekma se je začela izenačeno. Obe ekipi sta zadevali v vsakem napadu, izid je bil izenačen do 4:4. Nato smo prvič grešili v napadu, v obrambi pa nismo mogli ustavljati razpoložene goste. Tako so povedli za 2 zadetka i razliko držali. Kaznovali so vsako našo napako v napadu, ko nismo zadeli iz ugodnih situacij. V obrambi smo poizkušali vse, a nismo ustavili njihovega napada. V 16. minuti smo se približali na gol zaodtanka (8:9), nato pa nismo mogli več slediti gostom. Do polčasa so nam ušli na velih +6.

V drugem polčasu smo skušali tekmo obrniti s spremenjeno obrambo, a nismo bili uspešni. Prav tako nismo zadevali iz krilnih položajev in razlika se ni manjšala. Ostajali smo na razliki 6, 7 golov, bližje nismo mogli. Nismo našli rešitve za njihov napad, po drugi strani je gostom uspevalo prav vse. Mi smo zadeli skupno kar 6 vratnic in razlike je naraščala. Zadnji del tekme je bil že odločen, zato so priložnost dobili vsi igralci. Gostje so upravičili vlogo na tabeli in dokazali, da so trenutno boljša ekipa. Mi pa bomo morali točke iskati na drugih tekmah.

RK Trimo Trebnje