Novice

Zadnja domačo tekmo končali z zmago

Četrtek, 21.4.2016; Rokometaši Trima smo zadnjo tekmo v domači sezoni končali kot se spodobi – z zmago. Le-ta pa ni bila samoumevna.

RK Trimo Trebnje : RK Urbanscape Loka  28 : 25 (14:10)

RK Trimo Trebnje: Djurdjevič 1(1), Florjančič, Murčehajič, Grandovec T. 5, Vencelj, Kotar 5(1), Sušin 2, Potočnik 10, Udovič 1, Sašek 4, Pernovšek, Grandovec M., Mlakar, Mikec, Brana (20 obr), Urbič.

RK Urbanscape Loka: Pajtnar, Verbinc, Rakovec, Šibanc 3, Gartner, Bogdanič-Jenko 8(3), Kavčič 3, Štrempfelj, Dolenec 3, Cingesar 3, Bradeško, Rant, Bergant, Rebič.

Tekmo smo začeli odločno in povedli 4:1. Vodstvo bi lahko še povečali, a nismo bili uspešni. Kljub temu smo prepričljivo vodili, na golu je bil odličen Brana.  Vodili smo za največ za 4 (12:8), ob boljši realizaciji pa bi bila razlika lahko še večja.

Drugi polčas smo začeli podobno odločno. Na golu je bil še naprej odličen Brana, v napadu pa razpoložen Potočnik, za katerega je bila to zadnja tekma pred domačo publiko (odhaja v Gorenje). Razlika se je povečevala in največ znašala +7 (23 :16, 46. min). Nato smo zgrešili nekaj strelov in najstrožjo kazen, tako da se je razlika prepolovila, a tekmo smo vseeno mirno in pod kontrolo pripeljali do konca.

Zadnjo tekmo v sezoni bomo odigrali v soboto, ko gostujemo v Slovenj Gradcu.

tevž2

RK Trimo Trebnje