Novice

Začetek končnice za prvaka

img_0668

 

 

 

 

 

 

 

Po končnem petem mestu po rednem delu, se končnica za prvaka za RK Trimo Trebnje začenja že v sredo, 13. marca, ob 20. uri. V 1. krogu Trebanjci pričakujejo prvake iz Velenja. Ekipa, ki v domačem prvenstvu redko izgublja, bo za domačo ekipo prav gotovo pravi motiv, da pokaže vse svoje znanje in z borbeno igro poizkusi iztržiti čim bolj ugoden izid. S kvalitetno igro pa tudi dokaže, da je bila nekoliko slabša predstava proti Krškemu le posledica slabšega dneva in da bodo Trebanjci v končnici trd oreh za vsakega. Za dosego zadanega cilja, končno peto mesto, bo namreč verjetno potrebno premagati tudi katerega od klubov z vrha prvenstvene lestvice. In v sredo bo že prva priložnost. V domači ekipi bosta zaradi poškodbe manjkala Skol in Lukanc, še vedno je vprašljiv nastop kapetana Radlja. Vsi ostali igralci so zdravi in pripravljeni na začetek končnice.

Pred tekmo trener Ivan Vajdl napoveduje: “Ne glede na to, da k nam prihaja vodilna ekipa prvenstva, upamo na dober odpor proti favorizirani ekipi iz Velenja. Nadejam se dobre in borbene igre. Za kakšno presenečenje pa se nam mora v igri poklopiti več dejavnikov. Od tega, da moramo biti agresivni v obrambi in imeti razpoložene vratarje, do tega, da moramo biti v napadu natančni in potrpežljivi, saj vemo, da ekipa Velenja dosega veliko zadetkov iz hitrih protinapadov.”

Na tekmo vabljeni v čim večjem številu. In ne pozabite. Tekma se bo, tako kot vse domače tekme v končnici, odigrala ob 20. uri.