Novice

VIDEO: Za nov par točk padla tudi Sevnica

Sobota, 15.11.2014; Rokometaši Trima smo premagali tudi sosese iz Sevnice, zaigrali pa smo z vsemi igralci v zapisniku.

RK Trimo Trebnje : RK Sevnica   31 : 25 (19 : 13)

RK Trimo Trebnje: Jelovčan (6 obr), Femec, Radelj, Butkovec 1(1), Skol 4(3), Sušin 4, Željko, Potočnik 4, Udovič 2(1), Sašek 8, Ferkulj 1, Grandovec M., Grandovec T. 2, Florjančič 5(1), Brana (5 obr), Urbič (5 obr).

RK Sevnica: Derčar, Dražetič, Krnc 1, Djurdjevič 4(1), Suholežnik 1, Brglez, Cigler, Gorenjak 2, Kuhar 2, Brilej 1, Bezgovšek, Gjerek, Pernovšek 7(4), Župevc, Fižuleto 7.

Tekma se je začela izenačeno, a le za nekaj minut. Nato smo uspeli povesti za 3 zadetke in prednost držali praktično celo tekmo. Prednost smo počasi iz minute v minuto višali, ekipa se je menjala na 15 minut, da se je ohranjali tempo. Kmalu smo povedli z 12:6, najvišja prednost v prvem polčasu pa je znašala 8 zadetkov. Klub veliko menjavam, tudi vratarjev, kvaliteta bistveno ni padla. Do polčasa bi lahko ob izkoriščenih priložnostih (protinapad, 7m,…) razliko še povečali, a vseeno smo na odmor odšli z prednostjo 6 golov.

Med polčasom je bil dogovor, da držimo tempo in igramo disciplinirano in zbrano. To nam ni čisto uspevalo, a tekma kljub temu ni bila rezultatsko ogrožena. Sevnica se je uspela približati na 4 zadetke zaostanka, a smo uspeli odreagirati in zopet povišali prednost. Menjave so bile tudi v drugem polčasu kar pogoste, igrali so vsi fantje in trije vratarji (razdelili so si minutažo po 20 min). Tudi v drugem polčasu je najvišja prednost znašala 8 zadetkov, a ob dejstvu, da je bila tekma dobljena, to ni igralo prevelike vloge. Tako je svoj prvi članski gol zabil Tim Butkovec, vsi igralci pa so se trudili po najboljših močeh. Po tekmi je trener domačih Roman Šavrič dejal: “Tekmo smo zasluženo zmagali in bili boljši od oslabljene Sevnice. Želel sem, ob ugodnem rezultatu, priložnost nameniti vsem igralcem. Generalno sem zadovoljen, vedno pa je lahko še boljše. In k temu pa bomo stremeli naslednji teden.”

[do action=”youtube-video” povezava=”BlNfGl-K75E”/]

RK Trimo Trebnje