Novice

Vikend za mlajše selekcije neuspešen

Prejšnji konec tedna smo na delu lahko videli 4 mlajše selekcije RK Trima Trebnje. Mladinci so na gostovanju pri aktualnih državnih prvakih Celjanih izgubili, medtem ko so brez dveh točk ostali še starejši dečki A ter obe ekipi mlajših dečkov.

Mladinci so včeraj gostovali v hramu slovenskega rokometa – pri aktualnih državnih prvakih Celjanih in bili zelo konkurenčni ob koncu polčasa, ko so na odmor odšli z remijem (16:16). V nadaljevanju je vseeno nekoliko zmanjkalo moči, tako da je srečanje z rezultatom 35:29 pripadlo Celjanom. Obenem velja dodati, da je ekipo vodil trener kadetov Tim Butkovec, ki je nadomestil zbolelega Romana Šavriča.

Foto: Mitja Jerlah

Starejši dečki A, ki ju letos vodita Marko Radelj in Uroš Udovič, so doma odigrali derbi proti sosednji ekipi SVIŠ-a iz Ivančne Gorice ter po hudem boju klonili za en zadetek. Srečanje se je končalo z rezultatom 22:23.

Svoje prve tekme v prvenstvu so v soboto odigrali tudi mlajši dečki A in B, vendar na gostovanju pri novomeški Krki ostali brez ene točke. Mlajši dečki A so klonili z rezultatom 22:20, eno leto mlajša generacija pa je na svoji nasploh prvi tekmi v prvenstvu klonila z rezultatom 20:15.

Rezultati tekem mlajših kategorij:

Mladinci:

RK Celje Pivovarna Laško – RK Trimo Trebnje 35:29 (16:16)

Grbič 9, Horžen 8, Jerlah 5, Višček 4, Pangerc 1, Kmet 1, Kukenberger 1.

Starejši dečki A:

RK Trimo Trebnje – RK SVIŠ Ivančna Gorica 21:22 (12:14)

Kolenc 7, Pušlar 5, Pikelj 4, Kotar 2, Grabljevec 1, Kuzmanovič 1, Šenica 1.

Mlajši dečki A:

MRK Krka Novo mesto – RK Trimo Trebnje 22:20 (9:8)

Gazvoda 11, Klavs 3, Kovačič 2, Kek 2, Bajc 1, Strmec 1.

Mlajši dečki B:

MRK Krka Novo mesto – RK Trimo Trebnje 20:15 (14:5)

Strelci zaradi tehničnih težav niso na voljo.