Novice

VIDEO: Zmagovalni niz prekinjen

Trebnje, Nedelja 24.4.2016. Derbi lige je upravičil svoje ime. Borbenost, želja, kvaliteta rokometa začinjena z veliki številom gledalcev, ki so z navijanjem naredili dobro vzdušje v dvorani. Skozi celoten prvi polčas smo imeli rahlo pobudo in tudi končali z prednostjo enega zadetka. Obe obrambi nista bili na visokem nivoju, saj je padlo kar veliko golov.Tako se je nadaljevalo tudi v drugem delu, kjer pa smo zaradi lastnih napak padli v rezultatski minus treh zadetkov. Po minuti odmora in spremembi obrambnega sistema, kjer smo iz 5:1 prešli v 4:2 smo se pobrali in jih dohiteli, vendar je obramba še zmeraj delovala premalo odločno in prejemali smo lahke gole. Vtis je, da nam ni bilo usojeno. V končnici tekme, kjer smo imeli možnost za pozitiven rezultat, smo naredili dve tehnični napaki v napadu, kjer so gosti izkoristili in zmagali.

Čeprav je bilo vidno razočaranje, moramo igralce pohvaliti za vso energijo, ki so jo vložili v tekmo. Novih izzivov in priložnosti po dokazovanju nam tudi v bodoče ne bo manjkalo, saj prihajajo nove tekme. Ta ekipa, ki ostaja skupaj tudi naslednjo sezono in ob dobrem delu in zalaganju lahko poseže v sam vrh mladinske lige, da se bomo veselili tako kot so se včeraj gosti. Naslednjo tekmo igramo 4.5.2016 ob 19.30 uri v gosteh pri RK Sevnica.

 

RK TRIMO : RK KRKA   32:34 (18:17)

 

 

Strelci RK Trimo: Povhe, Zaplotnik, Femec 5, Mlakar 5, Hasić, Mikec, Kotar M. 6, Horžen, Krevs, Pernovšek 9, Kotar Mi. 1, Verbič 4, Željko, Špelič, Kotar Ma. 2, Urbič.

 

RK Trimo Trebnje