Novice

VIDEO: Sprejeli dobrodelno nominacijo PODARI5

Sreda, 12.3.2014;

Tudi rokometaši Trima smo se odzvali na nominacijo sosedov iz Novega mesta in se tudi sami pridružili akciji Podari malico. Ta poteka že kar nekaj časa in ker smo tudi mi družbeno odgovoren klub, smo z veseljem sprejeli izziv. Akcija  poteka tako, da nekdo nominira tri osebe, organizacije, klube…., ti pa morajo najprej poslati kratko sporočilo z vsebino PODARI 5 na 1919 in nato ponovno nominirati tri.

Z vsakim poslanim sporočilom se prispeva 5EUR, ki so prvotno namenjeni malicam in kosilom, v kolikor pa se nabere presežek, pa lahko šola ta sredstva nameni za šolske potrebščine in obvezne ekskurzije, ki si jih otroci, ki živijo v težkih materialnih razmerah, ne morejo privoščiti.

V Rokometnem klubu Trimo Trebnje smo ponosni, da smo lahko del te akcije in upamo, da se bodo naši nominiranci odzvali in nadaljevali z dobrim delom. Naši nominiranci pa so RK SVIŠ, Badminton klub Mirna in Leo klub Trebnje.

Prav vsak posameznik pa je lahko del te velike akcije. V kolikor želiš sodelovati pošlji PODARI5 na 1919 in prispeval boš 5EUR za malico za učence in dijake, ki živijo v težkih materialnih razmerah.

RK Trimo Trebnje

[do action=”youtube-video” povezava=”6fqpXpFX-Lw”/]