Novice

VIDEO in FOTO: Rokometne šole v Izoli se je udeležilo 42 otrok RK Trimo Trebnje

RK Trimo Trebnje je po koncu letošnje sezone organiziral udeležbo na 22. rokometni šoli mladih, ki se je odvijala v Izoli od petka , 21. 6. do torka  25. 6. 2013 za dečke in deklice letnika 1998-2004.

[singlepic id=3271 w=320 h=240 float=left]V petek smo se ob 12.30 odpravili z avtobusom proti morju. Ob 15.00 so otroci že bili po sobah v mladinskem hotelu Riviera. Sledila je predstavitev rokometne šole mladih. Za prikaz na igrišču pa so poskrbeli trebanjski fantje. Nato smo odšli na plažo kjer so otroci uživali v morju. Vsak dan so v dopoldanskem času potekali treningi, sledilo je kopanje in rokomet na mivki v Simonovem zalivu. V popoldanskem času pa so otroci igrali tekme in v večernih urah imeli zabavni program. Najbolj pomembno je, da so se trebanjski otroci iz tabora vrnili zadovoljni in brez poškodb, nekateri pa so se tudi na sveže zaljubili, saj so na taboru bile tudi punce, ki so za Trebanjce še dodatno popestrile rokometni tabor.

Za finančno pomoč pa se najlepše zahvaljujem podjetju ALVA d. o. o., ki je otrokom omogočila cenejše bivanje na morju in organizirala brezplačen prevoz z avtobusom.

[do action=”youtube-video” povezava=”Q6tTEJzfjbo”/]

[nggallery id=102]

D. L.