Novice

Velanjčani premočan zalogaj

Petek, 26.4.2013;  Rokometaši Trima so izgubili tekmo z Gorenjem, potem, ko so igrali brez Paladina, Ferlina, Korelca in Alberta Garcie.

 RK Gorenje : RK Trimo Trebnje    38 : 31 (18:10)

RK Gorenje : Gajić, Melić 3, Bezjak 7, Pucelj 1, Dolenec 8, Cingesar 1, Taletović, Cehte 2, Miklavčič 2, Gaber 1, Golčar 1, Dobelšek 2, Gams 2, Poznič 1, Dujmovič 7, Berglez.

RK Trimo Trebnje: Korelec, Radelj, Paladin, Ratajec 2, Čeh, Ferlin, Skol 1, Sušin 5, Saje (3 obr), Florjančič 3, Rojc 5, Grandovec M., Skube 13, Grandovec T. 2, Alberto Garcia, Brana (6 obr).

Trimo na gostovanju v Velenju ni mogel računati na poškodovane Korelca, Paladina, Albeta Garcio in Ferlina. Tako smo bili praktično že na začetku tekme obsojeni na neuspeh. Velenjčani so dobro odprli tekmo in hitro povedli, Trimo pa ni izkoristil nekaj čistih priložnosti. Upirali smo se po najboljših močeh, kaj več pa nismo zmogli. Zelo se je poznala odsotnost levičarja na desnem krilu in vratarja Ferlina. Rabili smo praktično cel polčas, da smo se sestavili in našli ustrezno sedmerko. Imeli smo nekaj težav tudi v obrambi, kjer se je poznala odsotnost Paladina.

Drugi polčas se je začel bolje in bili smo kar konkurenčni. To je bila delna posledica boljše igre in delna posledica menjav v vrstah domačinov. Uspeli smo se približati na -5, za kaj več pa nismo bili sposobni. Na koncu smo zasluženo izgubili, upamo pa lahko, da se čim prej vrnejo poškodovani igralci. S takšno ekipo smo težko konkurenčni najboljšim, do konca pa bi želeli vsaj še enkrat zmagati. Naslednja tekma je že v torek, 30.4., ko gostujemo v Kopru.

RK Trimo Trebnje

Foto: RK Gorenje Velenje