Novice

V Trebnje prihaja Krško

V petek 16. 11. 2012, ob 19:00 bo v športni dvorani Osnovne šole Trebnje odigrana  tekma 11. kroga 1. NLB Leasing lige za moške. V Trebnje prihaja trenutno zadnja uvrščena ekipa NLB Leasing lige Rokometni klub Krško.

Rokometni klub Krško trenutno zaseda 12. mesto z eno zmago, enim  remijem in osmimi porazi, medtem ko  je Trimo Trebnje na 5. mestu  s petimi zmagami in petimi porazi. Trebanjci so zadnje dve tekmi izgubili v gosteh proti Gorenju in Cimosu, čeprav so se zelo dobro upirali favoritom in izgubili z minimalno razliko, sedaj pa jih v domači dvorani  čaka na papirju lažji tekmec. Vendar, če bodo naši rokometaši podcenjevali Krško se nam lahko slabo piše, saj je zmaga več kot nujno potrebna, če želimo razmišljati o uvrstitvi med šest najboljiših klubov, torej ligo za prvaka. Tako da, če bo v petek maksimalen in borben pristop trebanjskih rokometašev lahko realno računamo na novi dve točki.

Navijači vabljeni!

Staš Skube

Staš Skube pred tekmo s Krškim

Prvi strelec RK Trimo Trebnje Staš Skube pred tekmo s Krškim: “Po dveh težkih gostovanjih v Velenju in Kopru pričakujemo Krško, ki je močno pomladilo svojo zasedbo. V primeru pravega pristopa se lahko nadejamo dveh točk, ki bi pomenile dodaten korak k zastavljenemu cilju. Upam, da se bo v trebanjski dvorani zbralo čim več navijačev in da bomo s skupnimi močmi prišli do željenih dveh točk.”

Staš danes praznuje rojstni dan, tako da mu vsi skupaj želimo še veliko zadetkov, zmag in  zdravja!

 

 

 

 

D.L. in M.J.

Posnetek lanske tekme in nekaj lanskih slik

[do action=”youtube-url” idvidea=”5YPhQ8BoI04″ tekma=”01. KROG 1. NLB LEASING LIGA : RK TRIMO TREBNJE : RK KRŠKO 2011″/]